Rekruttlaget - Moss Fotballklubb
Kun et lag på banen!
3. div: Moss II - Rygge 10-2 (5-0)
MFKs rekrutter spilte i kveld treningskamp mot divisjons-kollega Rygge IL på Melløs kunstgressbane. Vertene spilte en eksplosiv og fartsfylt kamp fra start til slutt som resulterte i en voldsom målorgie og en fullstendig enveiskjøring fra våre egne gutter. "Jonne" var en meget fornøyd og stolt mann etter kampen.

Les mer (25.2.2008)
Spennende samarbeidsavtale
østfold Fotballkrets har inngått en spennende samarbeidsavtale med Konica Minolta. Avtalen innebærer blant annet at 3. divisjon nå heter Konica Minolta Ligaen. MFKs rekruttlag med trener Rune Tangen (bildet) er en av klubbene som vil spille under denne ligaen.
Les mer (05.2.2008)
Talentutvikling i MFK: Mye spennende på gang
Spillerutvikler Joakim Mensen er blitt intervjuet av MossFK-TV. Her snakker han om talentarbeidet som foregår i klubben, om resultatene i år og sine tanker om årene som kommer.
Les mer (27.10.2007)
Lillebror seiret mot storebror Moss
Rygge - Moss II 2-1 (1-1)
Rune Tangens (bildet) rekrutter gikk på en smell mot nedrykkstruede Rygge på bortebane i går ettermiddag. Vertene har dermed et håp om å sikre seg videre spill i tredje divisjon etter denne bragden. Jalal El Gharbi scoret målet for Moss.

Les mer (08.10.2007)
Holdt ikke helt inn
Greåker - Moss FK II 2-1 (0-0)
Moss sitt tredjedivisjonslag gjorde en god match, til tross for svært unge spillere i elleveren. Laget ledet 1-0 til det var fem minutter igjen av kampen, forteller Joakim Mensen til Moss Dagblad.

Les mer (03.10.2007)
Rekruttene er i høstform - "Mo" is back!
Moss II - Gresvik 3-0 (0-0)
Våre reservekællær tok i kveld tre poeng mot naboene fra Gresvik. Bataljen fant sted på Melløs kunstgressbane, og alle scoringene kom etter sidebytte. John "Mo" Muiruri (bildet), Amin Askar og Marius Gjestrumbakken kom på scoringslisten.

Les mer (01.10.2007)
Rekruttlagets kamp mot Greåker utsatt
Det regnet stritt i østfold i går, noe som førte til overvann på banen til Greåker. 3. divisjonskampen mellom Greåker og Moss II ble derfor avlyst og vil bli avviklet senere. Vi kommer tilbake med nytt kamptidspunkt når dette er klar.
(24.9.2007)
Rekruttene sikret nye tre poeng
Moss II - ås 3-1 (3-1)
Våre reservekællær tok i kveld tre poeng mot naboene fra ås, bataljen fant sted på Melløs kunstgressbane. Alle scoringene kom før sidebytte. Vår nykommer Halvard Ligård og Gudbrand "Gubben" Ensrud (bildet) kom på scoringslisten.

Les mer (17.9.2007)
Så vant Moss II !
Endelig løsnet det for reservekællane. Det svært unge mannskapet knuste hjemmelaget Gressvik 6-1. Hallvard Ligård spilte godt og scorte tre av målene, skriver Moss Dagblad.
Les mer (13.9.2007)
Rekruttene klarte uavgjort
Borgar - Moss II 2-2 (2-1)
Rune Tangens mannskap spilte i dag seriekamp borte mot Borgar. Vi lå under 2-0, men reduserte til 2-1 før pause. Erik Halvorsen og Alexander Backe sto for scoringene til "kællane".

Les mer (10.9.2007)
Forsmedelig tap for rekruttene
Moss FK II - Lisleby FK 2-3 (1-1)
Moss holdt Lisleby greit i første omgang og var det beste laget den neste halvtimen. Men så var det slutt. Lisleby ble for sterke på slutten, og tok med seg alle poengene i kampens tre siste minutter.

Les mer (03.9.2007)
Moss II - Lisleby i dag kl. 19.00
I dag tar Rune Tangens disipler imot Fredrikstad-laget Lisleby på Melløs kunstgressbane. Etter en tung start for reservelaget vårt etter sommerferien, så trenger de all den støtte de kan få. Møt opp!
Les mer (03.9.2007)
Rekruttene fortsetter å tape
Trøgstad/Båstad - Moss FK II 2-1
Moss II har bare tatt ett poeng etter sommerhvilen. I kveld tapte laget 2-1 for Trøgstad/Båstad og er dermed langt unna en plass i toppen.

(27.8.2007)
Effektive Sparta II slo Moss II
Moss II - Sparta Sarpsborg II 0-2 (0-2)
Et godt besatt Sparta Sarpsborg II skaffet seg to enkle mål i første omgang og holdt Moss unna i resten av kampen. Dermed tapte rekruttene sin tredje kamp på rad. 0-9 i målforskjell og ett poeng på de fire første kampene, er beholdningen så langt i høstsesongen.

Les mer (20.8.2007)
Moss II med nytt tap
Mysen - Moss FK II 4-0
Mosserekruttene gikk et på nytt tap i kveld. Moss stillte med juniorer og ble for lette mot seniorene til Mysen. Moss Avis har artikkel fra kampen.

Les mer (15.8.2007)
Moss FK II - Kvik Halden 0-3
- Vi har mange skader og møtte Kvik. De er ett av de beste lagene i avdelingen så det ble rett og slett for tøft, sier trener Rune Tangen til Moss Avis etter 0-3 tapet mot haldenserne.
Han føler ikke det er noe mer å si i etterkant av kampen, men fokuserer på onsdagens neste oppgjør. - Vi tar det igjen da, sier Tangen til Moss Avis.

(13.8.2007)
Østsiden - Moss II 0-0
Mosserekruttene spilte bortekamp i går og fikk med seg ett poeng fra topplaget. Morten Jacobsen ble utvist i kampen etter to gule kort.
(04.8.2007)
Sprint-Jeløy II - Moss FK II 1-2
Rekruttene vant borte på Jeløya i går kveld. Dermed blander reservekællane seg inn i tetstriden i sin 3. divisjonsavdeling.
(24.7.2007)
Moss FK II - Hærland 4-1 (0-0)
Reservekællane vant solid over Hærland torsdag kveld. Mossingene henger dermed godt med i toppen av 3. divisjonsavdelingen. Lisleby tapte for Sprint II (!) 3-2 og gjør det dermed lettere for lagene bak å komme opp i ryggen på både Fredrikstad-laget og Kvik Halden.
Les mer (28.6.2007)
3. div.: Moss II - Hærland i dag kl. 19.00
I kveld spiller rekruttlaget sin siste hjemmekamp før gutta tar en velfortjent ferie og pust i bakken. Etter en god vårsesong så langt tar Rune Tangens menn i mot gutta fra Hærland til dyst på eget kunstgress. Vel møtt!
Les mer (28.6.2007)
Moss FK II - Rygge IL 3-1
Rekruttene dro i land en fortjent seier mandag kveld på Melløs. Laget produserte en rekke målsjanser, men det ble med tre mål. Og trener Rune Tangen var selv på banen.
Les mer (18.6.2007)
Moss II - Rygge
Mosserekruttene møter Rygge til lokaloppgjør mandag kveld på Melløs kunstgress. Møt opp og støtt laget til ny seier!
Les mer (18.6.2007)
Skuffende av Moss II
Moss FK II - Greåker 2-5
Rekruttene spilte svakt i store deler av kampen mot Greåker mandag kveld. Med flere a-lagsspillere på banen, er fem baklengs stygge tall. Det var særlig i første omgang kællane sviktet.

Les mer (12.6.2007)
Rir på en medgangsbølge
ås - Moss II 1-5
Rune Tangens gutter fortsetter den gode trenden med å sikre seg tre poeng gang etter gang, det var ås som måtte bite i det sure eplet i denne runden. Steffen Nystrøm scoret blant annet to mål i denne kampen.

Les mer (05.6.2007)
3 div: Moss II - Borgar 5-1
Rekruttene feide Borgar av banen onsdag kveld, meldes det fra Melløs. Old Boy Rune Tangen har ikke glemt gamle kunster og var en av målscorerne. øvrige var Marius Gjestrumbakken, Amin Askar, Jalal el Garbi og Hansi.
(30.5.2007)
3 div: Moss II - Borgar onsdag kl. 19.00
Rune Tangens rekrutter er på jakt etter å reise kjerringa etter 3-0 tapet borte mot Lisleby. Og det er Borgar som skal få gjennomgå på bortebane. Se kællane spille på Melløs kunstgressbane !
Les mer (30.5.2007)
3. divisjon: Moss II tapte for tabellener Lisleby
Lisleby - Moss FK II 3-0
Mossingene stilte med egen juniorstall i Fredrikstad da Lisleby var verter i kveld. At både toppspillerutvikler Joakim Mensen og assistenttrener Rune Tangen (bildet) trakk i mossedrakta, hjalp ikke. Dermed er Lisleby fortsatt på tabelltoppen - med 7 strake seire og bare 4 baklengs.

Les mer (25.5.2007)
Enveiskjøring på Melløs
Moss II - Trøgstad/Båstad 6-0 (3-0)
Rekruttlaget vårt som i dag bestod tilnærmet et toppet A-lag hadde en enkel kamp mot gutta fra indre østfold i kveldens seriekamp i 3. divisjon, som ble spilt på en flott hovedmatte på Melløs stadion.

Les mer (21.5.2007)
Målkalas av rekruttene
Moss II - Mysen 6-2 (4-1)
Vårt sterke rekruttlag i denne kampen besto stort sett av a-lagspillere med noen juniorspillere i både startellever og på benken. Gjestene tok en tidlig ledelse, men med to mål av Strand og Jacobsen blant annet så viste MFK styrke og kontroll i denne kampen.

Les mer (11.5.2007)
Kvik Halden - Moss FK II 1-1 (0-0)
Moss spilte uavgjort mot Kvik Halden mandag kveld. John "Mo" Muiruri scorte mossingenes mål.
Les mer (07.5.2007)
3. divisjon: Seier på tampen
Moss II - østsiden 5-1 (1-0)
Rekruttene vant komfortable 5-1 hjemme mot østsiden mandag kveld. Seieren satt svært langt inne, merkelig nok. Slurv og en smule arrogant innstilling midtveis i annen omgang, ga østsiden fete muligheter til å avgjøre kampen til sin fordel. Da lå kampen og vippet på 1-1.

Les mer (30.4.2007)
3. divisjon: Hærland Moss FK II 1-3
Moss FKs rekrutter tok hjem 3 nye poeng etter seier mot Hærland i kveld. Emil Sætra scoret 2 og Steffen Nystrøm (bildet) sørget for det siste målet.
Les mer (23.4.2007)
Poengdeling i Sarpsborg
Sparta Sarpsborg II - Moss II 1-1
Premierekampen for rekruttlaget borte mot blåtrøyene fra Særp endte uavgjort, en kamp der våre egne ikke innfridde som forventet. Men "Mo" sin vakre scoring i sluttminuttene sørget for at det ikke ble tap i sesongens første seriekamp.

Les mer (16.4.2007)
Sesongstart: Sparta Sarpsb. II - Moss FK II
I dag er det klart for sesongstart for vårt rekruttlag som spiller i 3. divisjon. Nytt for året er at samtlige lag i denne avdelingen er rene østfold-lag. Vi starter altså med et meget sterkt lag der flertallet består av a-spillere til bortekampen mot naboen i Særp. mossfk.no kommer med resultater og kommentarer i kveld.
Les mer (16.4.2007)
Moss FK II - Sprint/Jeløy II 7-1
Tross kaldt og overskyet vær hadde noen mossinger funnet veien til Melløs Kunstgress. For dem som holdt med Moss, ble det en god kamp. Moss vant hele 7 - 1 lørdag ettermiddag.
Les mer (14.10.2006)
3. divisjon: Enveiskjøring av rekruttene
Moss II - Hærland 9-3
Rune Tangen og hans disipler tok i kveld imot Hærland til kamp på Melløs kunstgressbane. Det ble en overlegen seier til de gul/sorte, hele 9 baller måtte Hærland-keeper hente ut av eget nett.

Les mer (09.10.2006)
Rekruttene med nytt målkalas
Moss II - Råde IL 6-0 (3-0)
Rune Tangens gutter tok en formidabel seier i kveld mot rødtrøyene fra Råde. Med flere a-lagspillere på banen samt talentfulle juniorspillere så viste mossekråkene tydelig hvem som bestemte på eget kunstgress. Anders Juliussen (bildet) scoret to av målene.

Les mer (02.10.2006)
Moss FK II - Ås 2-3 (0-2)
Moss FK II måtte se seg slått 3-2 på eget gress i kveld. Kællane var svært unge, og bare a-lagsreservene Joacim Heier, Gard Kristiansen og Steffen Lilleng (bildet) trakk snittalderen opp. ås var heldige som fikk med seg alle poengene hjem, etter en god annen omgang av mossingene.
Les mer (18.9.2006)
Kolbotn - Moss FK II 3-2 (1-1)
Moss tapte mot Kolbotn borte i kveld. Joakim Mensen og Erik Halvorsen scorte mossingenes mål.
(11.9.2006)
Rekruttene tapte stort
Kvik Halden - Moss FK 5-1 (1-0)
Moss II gikk på et kjempetap borte mot Kvik Halden i kveld. Med flere juniorspillere enn vanlig på banen, ble Moss II for lette mot et godt besatt Kvik Halden. Både ås og Kvik Halden passerte dermed våre gutter på tabelltoppen.

Les mer (04.9.2006)
Nesodden - MFK II 2-2
A-lagsspillerne Steffen Nystrøm og Steffen Lilleng (bildet) scoret MFKs mål i borteoppgjøret mot Nesodden mandag. Moss fikk tidlig utvist El Haj etter dytting, men klarte likevel å hente hjem ett poeng.
(29.8.2006)
Moss II er tilbake på tabelltoppen
årvoll - Moss II 1-5 (0-2)
Rekruttlaget vårt vant i kveld etter nok et målkalas. - Det var en helt grei kamp av oss, men vi slet litt med å komme i gang, forteller Steffen Lilleng (bildet). Rekruttlaget vårt ligger nå på 1. plass med 31 poeng etter 14 spilte seriekamper.

Les mer (21.8.2006)
Rekruttene med nytt målkalas
Moss II - Andes 5-0 (1-0)
Trener Rune Tangens disipler fortsetter å imponere i 3. divisjon. Lars Herbert Nordgård gjorde ekte hat-trick i en kamp der de gul/sorte hadde full kontroll mot gjestene fra Oslo.

Les mer (14.8.2006)
Råde IL - Moss FK II 1-2 (0-0)
Moss tok en knepen seier i seriekampen mot Råde onsdag kveld. Moss kom tilbake etter at Råde hadde tatt ledelsen på straffespark. Målene til Moss ble laget av Mahmoud El-Haj og Morten Bruun Jacobsen.
(09.8.2006)
Grei - Moss II 2-6
Rekruttlaget vårt vant i kveld 6-2 borte mot Grei. Dette var første seriekamp etter ferien i 3. divisjon. Moss ledet 2-1 ved pause, men i de siste 45 minuttene var Grei, som ledet kampen 1-0, sjanseløse. Mahmoud El Haj spilte sin beste kamp i MFK-drakt, og sto for to scoringer og to assister.
Les mer (07.8.2006)
MFK-rekruttene best i lokaloppgjøret
Sprint/Jeløy II - Moss FK II 2-4
Sprint/Jeløy`s rekrutter tok i mot Moss` rekrutter til dyst på Bellevue. Alt lå til rette for en jevn og tøff match. Sprint hadde vært à poeng med Moss med seier, mens Moss ville tatt over ledelsen i serien med seier.

Les mer (01.7.2006)
Hærland - Moss II 1-2
Rekruttene vant 2-1 borte mot Hærland mandag kveld, Emil Sætra og Morten Jacobsen scorte for mossingene.
(27.6.2006)
Moss II - Rygge 4-0
Rekruttlaget vårt som besto av stort sett junior-spillere vant i kveld komfortabelt 4-0 over naboklubben Rygge IL, det var vertene som tok styringen fra start til slutt. Trener Joakim Mensen var en meget stolt og fornøyd mann etter kampslutt. Moss II ligger nå på 3. plass på tabellen.
Les mer (09.6.2006)
Ås - Moss FK II 2-1
Mosserekruttene tapte knepent borte mot ås fredag kveld.
Les mer (02.6.2006)
Moss FK II - Kolbotn 0-1
Rekruttene gikk på sitt første tap hjemme mot Kolbotn mandag kveld. Også i denne kampen skapte mossingene nok sjanser til å avgjøre til sin fordel, meldes det. Laget ligger tross tap på topp sammen med Kolbotn.
Les mer (30.5.2006)
Moss II - Kvik Halden 4-1
Rune Tangens rekrutter gikk igjen seirende av banen etter å ha vunnet kampen mot gutta fra byen ved svenskegrensen, spesielt 2. omgangen var meget bra for de gul/sorte i denne østfold-derby kampen. Moss II ligger nå på første plass i sin avd med utrolige 24 scoringer. Fire av våre a-lagspillere tegnet seg på scoringslisten for rekruttlaget.
Les mer (22.5.2006)
Moss II - Årvoll 5-2
Et ungt og ambisiøst 3. divisjonslag fra Moss FK leverte varene mot årvoll mandag kveld.
Les mer (08.5.2006)
Moss II - Nesodden 2-2
Moss` rekrutter tok imot Nesodden til dyst på kunstgresset i dag. De 30 tilskuerne forventet seg nok en enkel kamp mot et antatt dårligere lag, men Moss klarte kun 2-2 etter å ha dominert kampen i 90 minutter.
Les mer (03.5.2006)
Moss II vant overlegent!
Andes - Moss II 0-8
Trener Rune Tangen er meget godt fornøyd med både guttas innsats og ikke minst effektiviteten foran motstanderens mål. Moss II er for øyeblikket i toppen av tabellen i avd. 02, og har tatt full pott etter sin andre seriekamp på under en uke.

Les mer (28.4.2006)
Moss II vant målrik kamp
Moss FK II - Grei 5-4 (2-1)
Det ble en dramatisk slutt på sesongens første 3. divisjonskamp mellom Moss og Grei på Melløs kunstgress mandag kveld. En fantastisk opphenting fra 2-4 til 5-4 sier sitt. Men seiersmålet skapte rabalder. mossfk.no var til stede.

Les mer (24.4.2006)
3. divisjon: Knepen seier i lokaloppgjøret
(Moss FK II - Sprint/Jeløy II 2-1) Moss FK II var best i en time. Deretter falt kvaliteten på prestasjonene, og Sprint kunne overta. Likevel var det i den dårligste perioden Moss satte inn seiersmålet. Seieren setter sluttstrek for 2005-sesongen i 3. divisjon.
Les mer (24.9.2005)
3. divisjon: Merkelig kamp
(Moss FK II - Råde IL 0-3) Moss FK IIs rekrutter kan takke seg selv for at de gikk på årets største tap hjemme mandag kveld. Det ble etterhvert en merkelig kamp, der Moss aldri fant nettmaskene til tross for utallige hundreprosentsjanser. Moss burde punktert kampen allerede etter tjue minutter. I stedet kontret Råde inn kampens 3 mål med vilje og fysikk.
Les mer (19.9.2005)
3. divisjon: Moss FK II valset over Selbak borte
(Selbak - Moss FK II 0-7) Trener Rune Tangen kunne sitte rolig på benken det meste av bortekampen mot Selbak. 0-0 resultatet hjemme ble revansjert så det holdt. Et aggressivt og angrepsvillig mosselag lagde "hakkemat" av Selbak, muligens inspirert av nyheten om at Sandefjord tapte for bunnlaget Follo to divisjoner opp.
Les mer (12.9.2005)
Surt poengtap mot serielederen
(3. divisjon: Moss FK II - Korsvoll 2-2) Moss tok i mot det ubestridt beste laget i divisjonen tirsdag kveld. Mosselaget hadde hele 9 spillere fra a-lagstroppen og var da også det førende laget på banen. Synd er det da at det glipper i siste spilleminutt.
Les mer (06.9.2005)
Kvik Halden - sendt svimle hjem !
3. divisjon: Moss II - Kvik Halden II 3-1 (2-0)
Moss II spilte ball i hatt med svimle Kvik-spillere på den nye kunstgressbanen torsdag kveld. Maken til lekkert spill er det lenge siden folk på Melløs har sett! Bare flere mål manglet.

Les mer (01.9.2005)
Moss FK II møter Kvik Halden II i dag
Rekruttene til Moss får ikke hvile lenge. I kveld møter de formsterke Kvik Halden II til dyst på kunstgresset på Melløs.
Les mer (01.9.2005)
Moss FK II feide Grei av banen!
(Grei - Moss II 2-5) I 3. divisjon vant i dag Moss II over Grei borte. Med et solid resultat på 2-5 er laget nå på 2. plass i sin avdeling, 6 poeng bak Korsvoll.
Les mer (29.8.2005)
”Drittmål” ødela kvelden tross hederlig innsats
(St.Hanshaugen – MFK II 3-1) Moss FK II stilte et svært ungt lag mandag kveld på Sognsvann mot bunnlaget St.Hanshaugen. Med en snittalder på 17-18 år ble det til slutt vanskelig. Spillemessig var likevel mossingene bedre enn hjemmelaget, det hjelper bare så lite når laget tillater de store, sterke spillerne fra Oslogryta alt for mye rom på egen banehalvdel. Og deretter ”gir bort” tre mål.
Les mer (22.8.2005)
MFK II møter St.Hanshaugen mandag kveld
Kampen går kl. 19.30 på Idrettshøgskolen i Oslo.
Les mer (22.8.2005)
3-3 mellom MFK II og Grüner på Melløs
3. divisjonslaget til Moss FK møtte Oslo-laget Grüner til dyst på Melløs-matta mandag kveld. Laget var nykomponert og besto av flere spillere fra A-stallen. Tidvis så vi fine overganger med nyervervelsen John ”Mo” Machethe som sentral midtbane. Likevel måtte rekruttlaget hente opp Grüners ledelse tre ganger.
Les mer (15.8.2005)
Moss II med surt 1-2 tap i Trøgstad
Rekruttene spilte tidvis fin fotball i 1. omgang i mandagens kamp borte mot Trøgstad og ledet 1-0 ved hvilen. En våt, men flott gressmatte innbød til rask og direkte fotball slik vi ønsker å se mosselaget. Men et fysisk kjempende Trøgstad ødela mye av spillet til Moss. Unøyaktigheter i alle ledd bidro også til at vertene kom til unødvendige mange sjanser. To av dem ble omsatt i mål.
Les mer (08.8.2005)
Moss II troner forsatt på toppen

Moss II har i dag spilt sin første seriekamp etter ferien, og dro i land tre poeng mot avdelingskollega Gressvik på Melløs stadion. Jonas Krogstad ble mannen som sørget for Moss sine to fulltreffere i første omgang, og som samtidig viser seg godt frem i denne kampen.

Les mer (01.8.2005)
Råde IL - Moss II 2-3

Moss II vant borte mot nabo bygda Råde, etter scoringer av Jens Skogmo-Jonas Krogstad og Steffen Nystrøm.

Les mer (20.6.2005)
Moss II - Selbak 0-0

Moss II klarte kun uavgjort mot robuste Selbak spillere i en kamp som endte målløst og med poengdeling på Melløs i kveld.

Les mer (13.6.2005)
Moss II i siget.

Rekruttlaget vårt vant 4-0 over 3 div kollega Trøgstad/Båstad i går kveld på Løkenfeltet.

Les mer (10.5.2005)
Moss II med storseier.

Moss II vant med hele 5-1 mot Rygge IL, på Løken feltet i går ettermiddag..

Les mer (26.4.2005)
Seriestart for Moss II.

3 div laget vårt Moss 2 sparket i dag i gang serien for sesongen 2005, borte mot Korsvoll.

Les mer (18.4.2005)

Neste kamp
                                                                                             

  Moss FK - Arendal


Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
 Bellevue Stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Asker - Moss FK 1-0  (1-0)Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS