Junior Elite - Moss Fotballklubb
Stang ut for "Jonne" sine gutter!
junior elite: FFK - MFK 3-0 (1-0)
MFKs junior elite spilte i ettermiddag seriekamp mot plankebyens juniorlag i østfoldhallen. - Vi kjørte til tider over dem i første omgang, men var litt slappere i andre omgang. Vi hadde blant annet tre skudd i stanga, men dessverre en sånn kamp hvor ballen ikke ville inn, forteller juniortrener Jon Eirik ødegaard til mossfk.no

Les mer (03.4.2008)
Semifinale i vårcupen søndag kl. 15.30
JR KM: Moss - Gressvik
Jonny Pettersen (bildet) sine gutter i junior KM spiller søndag ettermiddag semifinale i vårcupen på Melløs kunstgressbane. Møt opp og støtt gutta på vei til finalen.

Les mer (30.3.2008)
Junior KM til semifinale i vårcupen
JR KM: Moss - Borgen 9-4 (5-3)
Junior KM gikk i dag greit videre til semifinalen i vårcupen. Det var en godkjent kamp av Jonny’s gutter. Første omgangen startet over all forventning og allerede etter 18 minutter så stod det 5-0 til Moss.

Les mer (26.3.2008)
Tap i sesongens siste treningskamp.
JR elite: Moss - Lørenskog 2-3 (0-1)
"Jonne" (bildet) sine juniorspillere gikk på et tap i sesongens siste treningskamp på Melløs kunstgressbane onsdag ettermiddag. Gjestene fra Lørenskog viste seg å være et svært ballsikkert og mer agressivt lag som ville mer en hjemmelaget.

Les mer (26.3.2008)
Poengdeling i seriepremieren
JR elite: LSK - MFK 1-1 (1-0)
"Jonne" (bildet) sine juniorspillere startet 2008 sesongen i dag borte mot kanarifuglene. Vertene gikk opp i ledelsen før pausen, men Vegard Edelsteen utlignet for MFK i andre omgang. Dermed endte det med poengdeling og ett poeng til hvert av lagene.

Les mer (15.3.2008)
Scoret fire mål på 20 minutter!
Junior elite:Moss - Nesodden 4-3 (0-2)
MFKs junior elitelag tok i mot gutta fra Nesodden til treningskamp på Melløs kunstgressbane onsdag kveld. Dette var siste treningskamp før serien starter opp borte mot Lillestrøm. Det var en svak kamp, men innbytter Mats Karlsen scoret fire mål på tyve minutter!

Les mer (12.3.2008)
Junior KM til kvartfinalen i vårcupen.
JR KM: Moss - Selbak 8-1 (3-0)
Det var fullstendig enveiskjøring av trener Jonny Pettersen (bildet) sine gutter i vårcupkampen mot Selbak på Melløs Kunstgressbane lørdag ettermiddag.

Les mer (08.3.2008)
Skeid trakk det lengste strået
Junior elite: Skeid - Moss 3-2 (2-1)
I treningskampen på Nordre åsen torsdag trakk Skeid det lengste strået mot "Jonne" (bildet) sine unggutter. Likevel hadde ingen sagt noe på om det var MFK som hadde dratt i land en seier i denne kampen, men det ble det altså ikke.

Les mer (06.3.2008)
Nytt Holmen-innhopp
G17: Serbia - Norge 2-0
Mossespiller Martin Holmen (17) debuterte fredag med flagget på brystet. Spilleren kom også inn som innbytter etter 54 minutters spill i søndagens andre kamp mot Serbia. mossfk.no gratulerer med enda en MFK-spiller med flagget på brystet.

Les mer (03.3.2008)
Er fortsatt ubeseiret
Junior Elite: Moss - Follo 2-1 (1-0)
MFKs junior elite stakk avgårde med seieren etter å ha slått Follo-gutta i kveldens treningskamp på Melløs kunstgressbane. Hovedtrener "Jonne" er kjempefornøyd med innsatsen til sine unge menn som fortsatt har til gode å tape.

Les mer (20.2.2008)
Helslakt på Melløs!
JR KM: Moss - Varteig 8-1 (6-0)
Det var fullstendig enveiskjøring av trener Jonny Pettersen (bildet) sine gutter i første omgang mot gjestene fra Varteig i denne vårcup-kampen. Selv om prestasjonene falt litt i andre omgang, så ble det en flott og godkjent kamp av hjemmelaget. Henrik Grønland og Kristoffer Dimakis scorte to mål hver for de gule og sorte kællane.

Les mer (17.2.2008)
Junior KM: Moss - Varteig i dag kl. 18.00
Jonny Pettersen sine juniorspillere tar i mot gutta fra Varteig til første runde i vårcupen på Melløs kunstgressbane i ettermiddag. Møt opp og støtt gutta våres i gult og sort. Vel møtt!
Les mer (17.2.2008)
Målløst mot rødbuksene
FFK jr - MFK jr 0-0 (0-0)
Det endte 0-0 i torsdagens treningskamp mot FFK i østfoldhallen. To lag med god defensiv struktur slapp til lite sjanser i løpet at kampen. MFKs juniortrener "Jonne" og hans team er meget godt fornøyd med at det ikke ble noen baklengs i denne kampen, samtidig som vi kan bli mye bedre på banens siste tredjedel.

Les mer (15.2.2008)
Årets MFK elitejuniorer klare for ny sesong !
mossfk.no kan her presentere MFKs elitejuniorer 2008 sesongen. "Jonnes" unge menn skal sørge for at årets sesong blir betraktelig bedre enn fjorårets. De spiller mot de beste junior elitelagene på østlandet. Vi kan se frem til mange flotte og spennende oppgjør både hjemme og borte denne sesongen!
Les mer (11.2.2008)
Kjempet seg til seier!
Moss jr elite - Sparta jr 3-2 (2-0)
Til tross for prestasjoner under pari i torsdagens kamp dro trener Jon Eirik ødegaard´s junior elite lag i land en seier i treningskampen mot SFK Sparta. Jacob Mjelde, Martin Reinholdsen og Martin Holmen scorte for de gule og sorte junior gutta.

Les mer (07.2.2008)
Vant komfortabelt!
Jr Elite: Moss - Kolbotn 6-2 (3-1)
Moss FK sitt junior elitelag spilte lørdag sin første treningskamp for året mot Kolbotn og de vant komfortabelt med hele 6-2. Mange nye fjes fikk sin debut i junior Elite-drakten og de klarte seg godt. Trener Jon Eirik ødegaard (bildet) var meget fornøyd med guttas innsats.

Les mer (03.2.2008)
Junior KM: - målrikt og god innsats ga full pott!
Moss - Kvik/Halden 6-3 (5-0)
Trener Jonny Pettersen sine gutter spilte sesongens første treningskamp på eget kunstgress mot gjestene ved svenskegrensen søndag ettermiddag, en kamp som endte i de gul/sorte sin favør. En absolutt godkjent kamp av våre egne får mossfk.no opplyst.

Les mer (21.1.2008)
Seriekamper Junior Elite 2008
mossfk.no viser her serieoppsettet til Junior Elite for 2008-sesongen. Jon Eirik ødegaard (bildet) sine gutter får sterke lag å måle krefter mot - og seriepremieren er borte mot LSK allerede den 15. mars. Første hjemmekamp er mot Skeid på Melløs kunstgressbane den 7. april. Vi gleder oss!
Les mer (15.1.2008)
Tatt ut til G16-landslaget
Krister Wemberg (bildet) fra Moss FK er tatt ut til G-16 landslagets tropp som skal spille turnering i Portugal i vinter. 16-åringen kommer opprinnelig fra Nord-Norge, og har spilt i Moss FK etter at han kom flyttende sørover.
Les mer (14.1.2008)
Junior interkrets beholder plassen allikevel
mossfk.no har gleden av å overbringe en flott gladmelding til våre lesere. østfold Fotballkrets har i dag besluttet å gi MFKs juniorlag den siste plassen i interkretsserien, som nå heter junior elite. Avgjørelsen er ENDELIG!
Les mer (07.1.2008)
Junior Elite mister plassen allikevel.
Junior Elite laget til Moss FK får allikevel ikke plass i interkrets serien i 2008, som vi skrev om tidligere i dag. Borgar hadde krav på denne plassen, og søkte om å få bruke den på et sammenslått lag. Dette avslo kretsen, og tilbød plassen til Moss FK tidligere i dag, forteller daglig leder Ole Henæs til mossfk.no
Les mer (19.12.2007)
MFK Junior Elite styrker støtteapparatet
øyvind Horten (27) forlater Sprint Jeløy til fordel for Moss FK for å gjøre en frivillig innsats som materialforvalter for Jonne sine gutter på Junior Elite. Han kommer fra samme type stilling som han hadde rundt a-laget til Sprint Jeløy. mossfk.no tok en prat med karen.
Les mer (14.11.2007)
Junior KM: invitasjon til åpen trening!
MFKs junior KM starter oppkjøringen for 2008-sesongen tirsdag 13. november. Hovedtrener Jonny Pettersen og hans trenerteam inviterer alle spillere i aldersgruppen 17-19 år til å delta på åpen trening. Både våre egne spillere og spillere fra andre klubber i distriktet er hjertelig velkommen til å vise seg frem.
Les mer (13.11.2007)
Krister Wemberg imponerte igjen!
G15 Tyrkia - Norge 2-2
MFK-spiller Krister Wemberg (15) imponerte igjen i sin andre landskamp for Norge. Han hadde assist til den ene scoringen til Norge i gårsdagens kamp mot Tyrkia. En meget spennende spiller som MFK vil få mye glede av fremover, forteller spillerutvikler Joakim Mensen til mossfk.no

Les mer (02.11.2007)
Debuterte på landslaget!
(G15: Tyrkia - Norge 4-2)
MFK-spiller Krister Wemberg (15) fikk sin debut med flagget på brystet tirsdag. Mossespilleren fikk tillit fra start etter at han ble hentet inn i G15-troppen etter forfall, skriver Moss Dagblad

Les mer (30.10.2007)
Junior interkrets rykket ned!
"Jonne" (bildet) sine gutter i junior interkrets må neste sesong spille i KM-serien etter at hjelpen fra andre lag dessverre uteble. - Etter at Readys vant over Sarpsborg, blir det umulig å ta dem igjen selv med seier i vår siste kamp som er mot Skeid, forteller Jon Eirik ødegaard.
Les mer (23.10.2007)
Tok samtlige tre poeng - plassen reddet?
Moss - Stabæk 2-1 (0-0)
Vårt juniorlag som spiller i den gjeve interkretsserien fikk besøk av Stabæk i kveld på Melløs kunstgressbane. Det ble en meget god oppvisning og en godt utført kamp av "Jonne" sine unge "kæller" som altså sikret tre meget viktige poeng. Siste seriekamp må også vinnes for å redde plassen i interkretsserien.

Les mer (17.10.2007)
Vålerenga med full uttelling på sjansene sine!
MFK jr - VIF jr 0-2 (0-0)
"Jonne" forteller til mossfk.no at vi gjennomfører en god kamp med rimelig god kontroll over VIF. Men det ble dessverre for mye stang ut for oss. Det var også en merkelig dømming av dagens dommer som gjorde mye rart underveis i kampen, noe som begge lag reagerte på.

Les mer (13.10.2007)
Dødelig effektive mot rødbuksene!
FFK jr - MFK jr 1-4 (1-0)
Torsdag var det duket for nok et lokalderby i juniorkællane sin interkretsserie. Fredrikstad FK ble tatt fullstendig på senga etter sidebytte, "Jonne" sine gutter scoret fire mål i løpet av 20 minutter ut i andre omgang. - Nå henger vi virkelig med igjen og plassen kan fortsatt reddes, forteller "Jonne" til mossfk.no i kveld.

Les mer (12.10.2007)
Personlige feil ødela for mossejuniorene
MFK jr IK v Ham-Kam jr IK 1-3 (0-2)
Unødvendige mål ødela for et ellers godt inntrykk av juniorenes innsats i oppgjøret mot HamKam. Personlige feil må lukes ut, sier trenerne etter kampen, som ellers skryter av juniorkællane.

Les mer (02.10.2007)
Grove tabber førte til tap for juniorlaget
Junior IK: Moss - HamKam 1-3 (0-2)
"Jonnes" gutter lå under 0-2 allerede etter fem minutter ut i første omgang grunnet to grove tabber av hjemmelaget. Alexander Backhe scoret MFKs mål. Trener Jon Eirik ødegaard var en skuffet mann etter nederlaget.

Les mer (29.9.2007)
IK junior: Moelven - Moss FK 2-2 (1-2)
Mossejuniorene spilte søtti minutter med ti mann mot Moeleven, men greide likevel å ta med seg ett poeng hjem. Bjørn Erik Dørre fikk direkte rødt etter å dyttet en motspiller etter tyve minutter. Dermed ble det en stri tørn for mossingene utover i kampen, tross scoring i undertall.
Les mer (25.9.2007)
IK junior: Moss FK - Follo 1-6 (1-2)
Juniorlaget kollapset fullstendig i annen omgang mot Follo. Enkle mål mot preget kampen for Moss, og det var noen skuffede trenere etter kampen.
Les mer (21.9.2007)
Total kollaps for juniorlaget
Moss jr - Follo jr 1-6 (1-2)
"Jonne" sine gutter som ble ledet av Joakim Mensen tok i mot et hardtarbeidende juniorlag fra Follo på Melløs kunstgressbane i kveld. Det ble en helsvart aften for "vertene" som ble ydmyket med hele seks baklengs fra de lyseblå gjestene. Nå spøker det virkelig med å redde plassen i interkretsserien.

Les mer (20.9.2007)
Glapp tre poeng på overtid!
"Lillehammer jr IK - Moss FK jr IK 3-3 (1-3)
Etter en bra gjennomført kamp av våre juniorspillere borte mot gutta fra OL-byen Lillehammer hvor vi ledet 3-1 til pause og med tre verdifulle poeng i lommen på det tidspunktet, så raknet det fullstendig på slutten da vertene scorer på en corner og på et tvilsomt straffespark på overtid som sørget for poengdeling. Veldig surt!

Les mer (13.9.2007)
- Tre poeng viktig mot Lillehammer borte
- Torsdag kveld står FF Lillehammer på motsatt banehalvdel. Dette er en meget viktig kamp for oss da vi ikke har hatt ønskelig uttelling i det siste. I tillegg til en lang busstur er det også andre utfordringer som står i kø foran denne kampen, forteller trenerne til IK juniorlaget.
Les mer (11.9.2007)
Fortjent seier til junior interkrets
Moss jr IK - Sarpsborg jr IK 3-2 (2-0)
Guttene fikk med seg tre velfortjente poeng torsdag kveld i lokalderbyet mot Sarpsborg. Det var en stund siden siste seier nå, så det smakte ekstra godt med seier denne kvelden. Denne trepoengeren fikk oss også over nedrykkstreken, og vi ser nå kun oppover på tabellen, konkluderer juniortrenerne.

Les mer (31.8.2007)
So close, but ...
FC Lyn Oslo jr IK - Moss FK jr IK 3-1 (1-1)
- Etter den pinlige cup-exiten forrige uke var vi nok en gang klare for å møte Lyn sine juniorer. Revansje hadde vi lyst på, og vi visste vi kunne slå dem siden vi vant hjemmekampen mot dem på Melløs. Vi var svært nær poeng i denne kampen, men Lyn dro det lengste strået nok en gang, forteller juniortrenerne til Moss.

Les mer (25.8.2007)
Ydmykende cup-exit for juniorlaget
Vårt juniorlag som spiller i interkretsserien fikk en brutal exit under NM-junior i kampen mot Oslo laget Lyn. Vi ble rett og slett ydmyket på det verste med tanke på resultatet. Nå er det full konsentrasjon på de resterende seriekampene.
Les mer (13.8.2007)
Juniorlaget spiller borte i fjerde runde i NM
Moss junior skal møte Lyn på bortebane i fjerde runde i NM for junior. Det har så langt i sesongen gått trått for våre juniorspillere i serien, men i selve Norges-mesterskapet har de imponert så langt. Vi gleder oss!
Les mer (02.7.2007)
God første omgang ga ny seier
Moss FK jr IK - Ready jr IK 4-0 (4-0)
Interkrets-juniorene våre tok nylig en ny skalp i serien. Sifrene var solide, men alle målene kom i de første førtifem minuttene. Andre omgang faller laget litt, men trenerne ser lyst på fortsettelsen. Og snart tar spillerne en velfortjent ferie.

Les mer (25.6.2007)
Gjør comeback som vikar i MFK-drakten

mossfk.no slo av en prat med vår tidligere juniorkeeper Jørgen Kjærnes som var tilbake mellom stengene for vårt eget junior interkretslag i kampen mot laget fra plankebyen. Han er nå løst fra kontrakten med Kvik Halden for å dra til opptaksprøve på befalskolen på Kjevik.
Les mer (22.6.2007)

Kommende juniorspillere ønsker hybel/leilighet
Fire nye elever på Wang Toppidrett Fotball Moss skal begynne på Junior Elite-laget til Moss FK. De flytter til byen i sommer og ønsker å leie en hybel/leilighet med plass til dem alle - eller alternativt separate hybler.
Les mer (21.6.2007)
Stang ut førte til tap mot rødbuksene
MFK jr - FFK jr 1-3 (1-2)
Vårt juniorlag som spiller i interkretsserien tapte dessverre lokaloppgjøret mot erkerivalene fra plankebyen i kveld på Melløs kunstgressbane. Etter mange sjanser og godt angrepsspill fra vertene så ville ikke lærkula inn mellom stengene. Ble ikke bedre da gjestene punkterte kampen på overtid med straffespark.

Les mer (21.6.2007)
Juniorlaget videre i cupen !
Moss jr IK - Skeid jr IK 2-0 (0-0)
Selv om det ble tap mot Stabæk i forrige kamp var det mye positivt å ta med seg til denne kampen, og guttene viste tydelig i 2.omgang at det var de som ønsket mest å komme seg til 4. runde.

Les mer (15.6.2007)
Bittert tap for juniorene
Stabæk jr IK - Moss jr IK 1-0 (0-0)
Etter den pinlige forestillingen mot Ham-Kam hadde guttene mulighet til å rette opp inntrykket borte mot Stabæk. Guttene svarte med å legge ned en meget god arbeidsinnsats på Nadderud, men desverre fikk vi ikke med oss poeng hjem til Melløs. Guttene hadde fortjent noe helt annet enn tap denne kvelden.

Les mer (15.6.2007)
Junior NM: Moss - Skeid lørdag kl.14.00
Vårt eget junior interkretslag skal spille tredje runde i NM mot Oslo-laget Skeid førstkommende lørdag på kunstgressbanen. mossfk.no oppfordrer mossingene til å ta seg en tur for å heie frem våre egne "kæller" til seier. Vel møtt!
Les mer (14.6.2007)
Sikret seg tre nye poeng!
Moss jr - Moelven jr 2-1 (1-0)
Etter et par kamper i interkretsserien hvor våre prestasjoner ikke har vært slik vi ønsket, var kampen mot Moelven en kamp hvor vi igjen skulle vise at vi kunne spille god fotball.

Les mer (30.5.2007)
Uavgjort på Melløs
Moss jr IK - Lillehammer jr IK 1-1 (0-1)
Til denne kampen var hovedfokuset høyere tempo, større bevegelse og bedre presisjon. Kampen sett under ett, så kunne det fort ha tippet begge veier, men uavgjort gir et ganske riktig bilde av kampen.

Les mer (15.5.2007)
Junior NM: Moss videre til 3. runde
Moss jr - Grorud jr 3-1 (2-1)
Moss sitt jr interkretslag ble i dag klare for tredje runde i cupen etter å ha slått Grorud hjemme på Melløs kunstgressbane i ettermiddag. Da gjenstår det bare å vente på selve trekningen om hvem som blir neste motstander for "Jonne" sine gutter.

Les mer (12.5.2007)
Kanarifuglene vant slaget mot kråkene!
MFK jr - LSK jr 2-4 (1-3)
Målet var å skjerpe seg etter en dårlig kamp borte mot Sarpsborg jr, men heller ikke denne gangen gikk det som det skulle dessverre. Gutta fra Lillestrøm ble for sterke denne gangen.

Les mer (10.5.2007)
Moss jr - Lillestrøm jr i dag kl. 18.45
I dag så møter MFKs junior interkrets kanarifuglene fra åråsen til kamp på eget kunstgress. Etter å ha vunnet siste hjemmekamp mot seriemester Lyn i forrige uke så er trua stor på nok en seier for "Jonne" sine gutter. Vel møtt!
Les mer (10.5.2007)
Junior tapte borte for Sarpsborg
Sarpsborg jr - Moss jr 4-1 (1-0)
Etter å ha slått serieleder FC Lyn Oslo i forrige seriekamp var troen stor på 3 nye poeng mot Sarpsborg borte. Desverre ble utfallet annerledes enn hva vi hadde troen på før kampen.

Les mer (06.5.2007)
Lyn sin seiersrekke ble brutt i dag

Moss jr - Lyn jr 3-2 (1-1)
MFKs sitt junior interkretslag satte i ettermiddag stopper for gjestenes imponerende seiersrekke. Lyn har 6 strake seiere, men det var før de kom på besøk til Melløs Stadion.
Les mer (03.5.2007)

Moss jr IK - Lyn jr IK torsdag kl. 18.45
"Jonne" sine junior-gutter tar i mot Lyn-gutta fra Oslo til dyst på torsdag ettermiddag på Melløs kunstgressbane. Dette blir nok en mulighet til å måle krefter med et av interkretsseriens beste lag. Vel møtt!
Les mer (02.5.2007)
Moss jr interkrets videre til 2. runde i NM

Hauger jr - Moss jr 1-3 (1-1)
Vi dro inn til Bærum for å møte Hauger med den planen at vi skulle "drepe" kampen tidlig, og få sjansen til å hvile spillere som hadde mange kamper i beina. Planen vår viste seg ikke å slå helt til, da Hauger virkelig kjempet godt ifra seg i denne kampen.
Les mer (28.4.2007)

Junior tapte borte for Vålerenga
VIF jr - MFK jr 3-1 (2-1)
Onsdag kveld møtte vi et teknisk godt Vålerengalag som vant fortjent mot våre gutter. Det virket som vi hadde meget høye skuldre i denne kampen, og vi kan ikke se oss fornøyd med prestasjonene som ble gjort denne kvelden.

Les mer (25.4.2007)
Moss FK jr. - Brumunddal jr. 3-1 (1-1)
Moss vant sin seriekamp mot Brumunddal på eget gress i kveld. Emil Sætra, Ali Ahmed og Jacob Mjelde scoret målene for Moss i en svært vindfull kamp. Her forteller trenerne selv om kampforløpet.
Les mer (19.4.2007)
Moss jr interkrets tok tre poeng borte mot Ready
Til den andre kampen i årets serie hadde vi meget lyst til å "reise kjerringa" etter en heller dårlig seriepremiere hjemme mot Skeid. Bortekampen mot Ready viste seg å bli meget spennende og inneholdt det meste en fotballkamp kan ha.
Les mer (12.4.2007)
Stortap i seriepremieren
MFK jr - Skeid jr 0-4 (0-2)
Til den første kampen i interkretsserien 2007 ble vi enige om å gå høyt ut og presse Skeid langt tilbake på banen, men det gikk ikke helt som vi ønsket dessverre. Gjestene ble rett og slett for sterke for oss, og vant fullt fortjent.

Les mer (22.3.2007)
Resultater fra Nordic cup
MFK sitt junior interkrets-lag gikk på et tap og et uavgjort resultat i helgens Nordic cup i østfoldhallen. Men ble nr.3 sammenlagt i denne cupen etter å ha spilt mot både norske og svenske lag. Men om tre dager så er det seriestart og poengutdeling, og da er det alvor.
Les mer (18.3.2007)
Moss jr deltar i Nordic cup i helgen
Moss FK sitt junior interkrets-lag skal delta i helgens Nordic-cup kamper som skal gå av stabelen i østfoldhallen fredag og søndag. Motstandere blir Stabæk og IFK Gøteborg sine beste jr-spillere.
Les mer (16.3.2007)
Moss jr IK - Nesodden 2-2
Moss junior interkrets tok i formiddag i mot 3. divisjonslaget Nesodden til treningskamp på Melløs kunstgressbane. Det ble en ukonsentrert start for vertene med en rekord tidlig scoring i mot etter ca. 1 minutt ut i kampen.
Les mer (11.3.2007)
MFK jr IK - Kolbotn jr IK 3-1
Moss sitt jr interkrets-lag spilte treningskamp mot Kolbotn i østfoldhallen lørdag formiddag. Det sto uavgjort 1-1 til pause, men gutta dro i land en formidabel seier med to scoringer til i 2. omgang.
Les mer (10.3.2007)
Oversikt over seriekamper Junior Interkrets 2007
Her er en oversikt over seriekampene til jr interkrets 2007. MFK sine egne starter hjemme 22.mars og avslutter borte mot Skeid 24. oktober. Her vil "Jonnes" gutter få bryne seg blant annet mot Stabæk, Lyn, Vålerenga og HamKam for å nevne noen.
Les mer (06.3.2007)
Tradisjonen blir holdt ved like
MFK jr - FFK jr: 2-1 (1-1)
"Jonnes" junior-spillere gjorde som sine forbilder da de i ettermiddag vant turneringskampen mot FFK sine juniorer på Melløs Kunstgressbane. Vertene hadde kontroll i det meste av kampen, og avgjorde til sin fordel med straffespark helt på slutten.

Les mer (03.3.2007)
"Jonne" debuterte med seier som junior- trener

Moss jr - ås jr 4-0
Vår tidligere a-lagspiller Jon Eirik ødegaard debuterte som junior-trener i sin første kamp lørdag. Det endte med en komfortabel seier til de gul/sorte på Melløs kunstgressbane.
Les mer (12.2.2007)

Rundjuling mot Lyn
Lyn jr - Moss jr 5-0
Vi fikk skikkelig "smekk på pungen" mot et aggressivt og viljesterkt Lyn-lag og tapte hele 5-0. Med Jonathan Parr i spissen ble vi avslørt i en lite samspilt bakre firer.

Les mer (20.10.2006)
Fra målløs 1. omgang til målkalas i 2. omgang.

Stabæk jr - Moss jr 5-4 (0-0)
Målløs 1.omgang endte i målkalas i andre omgang.Helt utrolig hvordan en kamp kan skifte temperatur og scenario, men da skiftet 2.omg fullstendig karakter - litt betegnende for to unge juniorlag.
Les mer (07.10.2006)

Juniorlaget kjempet seg til tre nye poeng
Moss jr - Kongsvinger jr 4-2 (2-1)
Trener Joakim Mensen og hans unge menn tok tre velfortjente poeng mot rødtrøyene fra Gjemselund i kveld. Høyt tempo og god laginnsats av junior-spillerne ga til slutt lønn for strevet.

Les mer (28.9.2006)
Tap for en bedre motstander
VIF jr - MFK jr 2-0
Det ble en fortjent seier til et heltent VIF-lag som styrte begivenheten fra start til slutt. 2-0 til hjemmelaget var full fortjent i en ikke alt for velspilt juniorkamp fra noen av lagene - i særdeleshet bortelaget.

Les mer (22.9.2006)
Juniorlaget gikk seirende av banen

Moss jr - Brumundal jr 3-2 (1-0)
Trener Joakim Mensen sine gutter kom sterkt tilbake på slutten av 2. omgang og satte inn to kjappe scoringer mot gjestene ifra Hedemark, meget sterkt etter å ha ligget under med 1-2 i store deler av 2. omgang.
Les mer (14.9.2006)

Effektivitet og guts senket Bærum

Moss jr - Bærum jr 5-1 (4-1)
Etter et par resultatmessige skuffende kamper løsnet det med høy effektivitet og stor vilje til å komme i gode avslutningsposisjoner mot Bærum. En viljesterk 1. omgang fra vår side brakte oss i ledelse 4-1 til pause.
Les mer (05.9.2006)

Flau storsmell

Moss Jr – Ull/Kisa Jr 1-4 (1-1)
Kvantitet foran kvalitet var betegnede for denne kampen. I en kamp der vi produserte utallig sjanser i alle kategorier viste Ull/Kisa seg å være best der vi sviktet - foran begge mål.
Les mer (18.8.2006)

Moss jr - Fredrikstad jr 2-2 (2-0)
Men en glitrende første omgang der vi utspilte FFK i store perioder og ledet 2-0 hentet bortelaget oss inn i en god og spennende juniorkamp som endte uavgjort.
Les mer (11.8.2006)
Moss jr vant komfortabelt i Hamar

HamKam Jr – Moss Jr 1-4 (1-2) Fortjent borteseier på Hamar. Etter en kort men tøff oppkjøringsperiode der spillerne viste betryggende test-resultater fortsatte våre juniorer de gode prestasjonene vi gjorde for noen uker tilbake på Hamar og JET-cup. En solid kamp med stram struktur og god laginnsats resulterte i en sterk 4-1 seier borte mot HamKam.
Les mer (07.8.2006)

Fantastisk snuoperasjon av junior-laget
Moss jr - Lyn jr 5-4 (0-3) Vårt eget juniorlag fikk en utenkelig tøff start på denne kampen der lagene var jevngode. Likevel ledet Lyn hele 3-0 ved pause.Og ikke nok med det. Fem minutter etter sidebytte, la gjestene fra Oslo på til 4-0! Men så startet vertene en utrolig snuoperasjon på flotte overganger. I løpet av de siste 35 minuttene, scoret de gul/sorte hele 5 ganger og vant fortjent.
Les mer (04.7.2006)
Skeid Jr. - Moss Jr. 1-1 (0-1)
I en utfordrende bortekamp mot et godt Skeid-lag, tok interkretslaget til Joakim Mensen ett poeng. Det ble jobbet hardt fra begge lag i en tempofylt kamp, hvor både Skeid og Moss stilte med sterkt mannskap. Likevel var treneren spent på prestasjonene før kampen med tanke på det tette programmet spillerne hadde vært gjennom.
Les mer (01.7.2006)
Juniorlaget tapte mot Follo
Skuffende kollaps! Etter en fin borteseier og sterk 3.div seier hjemme mot Rygge falt laget mange hakk mot et tent Follo-lag. Undervurdering, svak treningsuke, mangel på innsats, manglende tilstedeværelse...er stikkord for den flaue prestasjonen vi gjorde.
Les mer (15.6.2006)
Sterk borteseier mot Kongsvinger
En sterk prestasjon der spillerne viste at de har hatt utvikling av generell fotballforståelse ga oss en meget fortjent 4-2 seier. På en ujevn og dårlig gressbane på Gjemselund 2 var vi innstilt på å holde en fornuftig balanse mellom frispilling og klareringer. Dette løste spillerne våre på en imponerende måte og vi varierte spillet både fornuftig og kreativt.
Les mer (07.6.2006)
Moss jr - Vålerenga jr 0-3
Moss jr gikk på sitt andre tap på rad i kveld, denne gangen mot blåtrøyene fra Oslo. Vertene lå under med 0-2 allerede etter få minutter ut i første omgang. Det ble en målløs andre omgang der sluttresultatet ble 0-3.

Les mer (31.5.2006)
Røk ut av NM etter straffespark konkurranse
Bare to dager senere møtte vi Kvik/Halden i 2.runde NM. Med "kampkabalen" i hode ønsket vi å bruke hele troppen i de første 3 kampene i denne perioden. Med det som utgangspunkt så vi kampen mot Kvik som en god arena for 4-5 spillere til å få nyttig kamptrening.

Les mer (28.5.2006)
Tap i Brumundal
Perioden startet med en utfordrende oppgave borte mot hjemmesterke Brumunddal. Kampen startet bra fra vår side og midtveis i omgangen tok vi ledelsen 1-0 etter en fin kombinasjon mellom Hien og Truls.
Les mer (26.5.2006)
Moss jr - Lillehammer jr 5-1 (2-0)
Trener Joacim Mensen sine gutter fortsetter med sitt gode og effektive spill, hele 5 scoringer og styrket selvtillit ble belønningen til de gul/sorte i kampen mot gjestene fra OL-byen. På scoringslisten finner vi Morten Jacobsen 2, Truls Steinsvik 2 og Sokrates 1.
Les mer (18.5.2006)
Moss FK´s sitt juniorlag vant igjen

I årets tredje bortekamp kom vår tredje seier på rad. 5-2 borte mot Bærum var meget fortjent etter en god kamp der innsats, press på ball og spillentusiasme la grunnlaget.

Les mer (12.5.2006)
Moss jr videre til 2.runde i NM
Moss jr vant i dag hele 4-1 mot Oslolaget Holmlia i 1. runde i junior-NM, kampen ble spilt i strålende solskinnsvær på Melløs kunstgressbane i ettermiddag. Trener Joacim Mensen og Co har nå klart å snu den vonde trenden med to seiere på under fire dager.
Les mer (07.5.2006)
Moss jr - Lørenskog jr 5-2
Et effektivt mosselag slo Lørenskog torsdag kveld. Lørenskog pådro seg en mengde kort i løpet av kampen, og hele tre av dem var røde.
Les mer (04.5.2006)
Moss junior fortsatt uten seier

I en serie forekommer det noen ganger at et lag kommer skjevt ut poengmessig i forhold til prestasjoner og potensialet, og i år er det vi som er dette laget - hittil. Tross gode kamper der vi gjør gode prestasjoner i store perioder har vi hittil fått dårlig betalt. Man kan snakke om marginer eller udyktighet.

Les mer (29.4.2006)
MFKs juniorer fortsatt poengløse
FFK jr - MFK jr 2-0
Moss` gode juniorlag har fått en trøblete start på sesongen i interkrets serien med 3 strake tap. Onsdag ble det tap 0-2 mot "erkefiende" Fredrikstad.

Les mer (20.4.2006)
Bittert og unødvendig tap for Jr-laget!
En pangåpning fra oss der vi tok HamKam med buksa nede burde lagt grunnlaget for tre poeng. Allerede fra avspark satte vi opp balltempo med gode kombinasjoner. Men det holdt ikke helt inn, forteller trener Joakim Mensen.
Les mer (19.4.2006)
Moss jr - Stabæk jr 1-2
Tross tap mot et sterkt Stabæk-lag var det mye positivt å se i serieåpningen vår. Etter en treningsmessig tung oppkjøring med mye og systematisk trening var det gledelig å se at vi nå begynner å ta ut det iboende fysiske lageret som vi har opparbeidet gjennom en lang, snøete og kald vinter.

Les mer (08.4.2006)
Moss jr - Nesodden 0-4
Moss FKs juniorlag ble et nummer for små i treningskampen mot 3.div-laget Nesodden. Kampen gikk av stabelen i strålende solskinn på Melløs kunstgressbane søndag ettermiddag. Junior spillerne våre hadde mange muligheter til å score, men slet veldig med å omsette sjansene i mål. Til tross for godt spill i perioder.

Les mer (20.3.2006)
Moss jr - Falk jr 5-4

Moss FKs juniorlag vant kampen mot gjestene fra Vestfold, men til tross for seier, er dette den svakeste prestasjonen hittil i år for vår del, forteller en ikke helt fornøyd trener Joakim Mensen til mossfk.no.

Les mer (12.3.2006)
MFK jr - Trøgstad/Båstad 0-4
Det ble et nytt tap for juniorene mot et bra 3.divisjonslag. Enkle mål og effektive Trøgstad/Båstad gjorde resultatet på 0-4 vanskelig for MFK på en isete og forkortet kunstgressbane.
Les mer (23.2.2006)
MFK jr - Follo jr 2-3
Juniorlaget vårt gjorde en meget god prestasjon i kampen mot juniorlaget til Follo, men det holdt dessverre ikke helt inn. Motstanderen ble for sterke på kontringer i denne treningskampen.

Les mer (13.2.2006)
Moss jr - Lyn jr

Sesongens siste seriekamp for Moss juniorlag spilles i dag lørdag på Melløs kunstgressbane. Der møter hjemmelaget Oslo-laget Lyn til dyst. Benytt sjansen til å se 2005-sesongens siste seriekamp for juniorlaget til Moss Fotballklubb.

Les mer (22.10.2005)
Juniorene gikk på kjempesmell
Lillestrøm Jr. - Moss FK Jr. 7-2) Mossjuniorene gikk onsdag på et stortap mot Lillestrøm i årets siste bortekamp. Et lag med bare fem stamspillere gjorde at det ble for tøft for våre gutter. Lillestrøm stilte med spillere fra 2. og 4. divisjon og gjorde ikke motstanden lettere.
Les mer (20.10.2005)
Åpen trening Moss FK Junior Interkrets
Juniortrener Joakim Mensen melder at det tilbys åpen trening for interesserte spillere født 1987, 1988 eller 1989. Vi tipper dette er en fin anledning til å vise seg frem for juniorspillere som ikke allerede er i "Stall Mensen".
Les mer (17.10.2005)
Sterk seier av mossejuniorene på bortebane
(Follo Jr. - Moss FK Jr. 2-3)
Moss FKs interkretslag imponerte ved å slå Follo borte. Til tross for et kraftig press fra hjemmelaget i annen omgang, red mosseguttene stormen av og tok med seg alle tre poengene hjem til Moss. Og seiersmålet kom tre minutter på overtid!

Les mer (12.10.2005)
Nytt tap for Moss Jr

Det ble tap i årets lengste bortekamp mot Trysilalliansen. En lang tur mot et lag som virket å være avskrevet etter vårsesongen. Men vi visste at dette vil bli tøft og vanskelig da Trysilalliansen har plukket 19 poeng i høst (nå 22 p.) og vunnet de fleste hjemmekampene.

Les mer (05.10.2005)
Uavgjort i Østfold-derbyet
(Moss FK jr. - Fredrikstad FK jr. 2-2) Mossejuniorene klarte bare uavgjorte hjemme på eget kunstgress mandag kveld. Kampen ble spesiell for de mange 86-spillerne som spilte sin siste kamp på juniornivå og forlater Melløs til fordel for "militæret". Noen av guttene har spilt sammen siden 1999.
Les mer (30.9.2005)
MFK Jr - FFK Jr

I dag er det ny kamp på Melløs kunstgressbane. Det blir et lite østfold-derby på vår flotte kunstgressbane, siden vi får besøk av FFK sitt juniorlag.

Les mer (26.9.2005)
Mossejuniorene gikk på nytt tap
(Skjetten Jr. - Moss FK jr. 2-0) Skjetten viste seg å bli for sterke for en noe tynn tropp fra Moss. Likevel måtte Skjetten ha straffer for i det hele tatt å score mål. Mossingene har fortsatt muligheten til å avansere på tabellen etter de gjenstående kampene.
Les mer (24.9.2005)
Andreas Eikum i mål da G16-landslaget vant
Juniorlagets keeper Andreas Eikum voktet Norges mål i dagens EM-kvalikkamp mot Liechtenstein. Norge vant 3-1, men etter to tap mot henholdsvis Polen og Moldava tidligere i uka går G16-EM dessverre uten norsk deltagelse.
Les mer (24.9.2005)
Moss FK Jr. ned på jorda igjen
(Moss FK Jr. - Skeid 4-5) Så kom Moss FK Jr. ned på jorda igjen. Nedturen kom etter manglende konsentrasjon og svake prestasjoner blant mossespillerne de første førtifem minuttene. Selv om laget hevet seg betraktelig i annen omgang, ble det til slutt for vanskelig å hente opp den store ledelsen til Skeid.
Les mer (17.9.2005)
Årsbeste av MFK Jr. på Nadderud
(Stabæk Jr. – Moss FK Jr. 0-3) Det sankes poeng i alle MFK-leire om dagen. Våre interkrets-juniorer er intet unntak. Mot Stabæk på Nadderud dro laget i land en meget sterk seier søndag formiddag.
Les mer (13.9.2005)
Eikum med på G16-landslaget
Juniorlagets keeper Andreas Eikum er med i G16-troppen som landslagstrener øivind Nilsen har tatt ut til EM-kvaliken i Polen 18. - 29. september. Marius Henriksen, som sammen med Eikum var med i G16-turneringen i Polen for noen uker siden, ble denne gangen ikke tatt ut.
Les mer (10.9.2005)
Moss FK jr: 3 nye poeng på en middels dag
(Moss FK Jr. - Nordstrand Jr. (2-1)) Moss stilte sitt sterkeste mannskap med flere spillere fra a-stallen, men slet til tider mot et godt Nordstrand-lag. Likevel vant Moss fortjent etter sjanser og spill kampen sett under ett.
Les mer (08.9.2005)
Juniorene vant fortjent søndag
(Lørenskog Jr. - Moss FK Jr. 1-3) Juniorene våre holder koken og vant nok en kamp i interkretsserien. Dermed ser det lyst ut for neste sesongs deltakelse i samme attraktive serie.
Les mer (05.9.2005)
Tap i bronsefinalen for Eikum og Henriksen
Det ble dessverre tap for G16-landslaget i dagens bronsefinale i Syrenka Cup. Mot vertslandet Polen ble sluttresultatet 3-1, og MFK-juniorene Andreas Eikum og Marius Henriksen kommer dermed tilbake med én seier og to tap etter turneringen i Polen.
Les mer (03.9.2005)
Eikum og Henriksen tapte med G16-landslaget
Både juniorlagets keeper Andreas Eikum (til venstre) og midtbanespiller Marius Henriksen var med fra start i gårsdagens G16-landskamp mot Ukraina. Det norske laget tapte 1-3, og møter nå vertslandet Polen i bronsefinalen i Syrenka Cup i morgen.
Les mer (02.9.2005)
Marius Henriksen debuterte på G16-landslaget
Juniorlagets Marius Henriksen debuterte i dag for det norske G16-landslaget. Han slapp innpå 13 minutter før slutt i kampen mot Litauen i Syrenka Cup i Polen. Kampen endte for øvrig med 3-0 til Norge.
(31.8.2005)
- Fra nesten-flause til stolthet!
(Moss Jr. - Kongsvinger Jr. 4-3) Juniorene til Moss møtte Kongsvinger til dyst på eget gress sist uke. Det så stygt ut etter 1. omgang, men så hevet laget seg.
Les mer (29.8.2005)
Duellvilje og nær seier!
(HamKam jr. - Moss FK jr. 4-4) Juniortrener Joakim Mensen har gitt oss denne rapporten fra kampen.
Les mer (23.8.2005)
To MFK-spillere på G16-landslaget
Juniorlagets Marius Henriksen og Andreas N. Eikum er tatt ut på det norske G16-landslaget som skal delta i Syrenka Cup i Polen i månedsskiftet august/september.
Les mer (18.8.2005)
Juniortrener Joakim Mensen: - Målbevisst satsning
Det foregår en bevisst satsning med å få MFK-juniorene til å ta skrittet over til A-laget. Sentralt i dette arbeidet er juniortrener Joakim Mensen.
Les mer (08.6.2005)
Juniorlaget ute av NM
MFKs juniorlag røk dessverre ut allerede i den første runden av Junior-NM. De tapte 1–4 på hjemmebane for Ullern. Målet til MFK ble scoret av Andreas Flakstad.
(03.5.2005)
Juniorlaget slo Lillestrøm i serieåpningen
MFKs junior interkretslag åpnet serien med 3–0-seier over Lillestrøm. Siden Løkenfeltet ikke er klart ennå ble kampen spilt på Kurland-kunstgressbane i Sarpsborg. Målene ble scoret av Fredrik Eliassen, Christian Udnæs og Marius Gjestrumbakken
(15.4.2005)

Neste kamp
                                                                                             

  Moss FK - Arendal


Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
 Bellevue Stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Asker - Moss FK 1-0  (1-0)Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS