Ny kåring underveis

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Siden i fjor, har vi fokusert på å utvikle siden spesielt med hensyn til billedbruken. I tillegg har vi endelig fått på plass web-tv. Suksessen til siden skyldes enkeltpersoners innsats på egen fritid. Personer som sammen gjør at vi er komplementære, dog fortsatt amatører i redaksjonell forstand.

Det skal gis mye honnør til styremedlem og webmaster Klaus Hansen og fotosjef Brynjel Johnsen for deres innsats siste årene. Siden er designet og vedlikeholdt av disse karene, ved siden av full jobb. Klaus sitter nå i klubbens styre, og har sågar påtatt seg sponsor- og kommunikasjonssjefshatten for en periode. Det betyr at vi er tett på klubbens indre gemakker, og kan således presentere «hot stuff» – tidlig!

Alvin Holm er vår allesteds nærværende reporter, skribent og fotograf. Uten ham ville denne nettsiden blitt fattig på stoff. Alvin har også utviklet seg betydelig i rollen og bidrar hver dag aktivt til at siden ligger i Norgestoppen.

Andreas Kalgraff ble hentet inn i fjor, og har som fotballdommer og supporter kunnskap som er verdifull for mossfk.no. Andreas brukes i første rekke som «kampobservatør», og produserer kampreferater.

Bjørn-Christian Roksvåg er vårt ungdomsalibi, og har vist en fin evne til å fremskaffe korte og fyndige intervjuer med sentrale spiller og trenere etter kamp.

Hege Nilsen og Sebastian Mikaelsen er ikke aktive for tiden, men har bidratt med kampreferater tidligere.

Mange vet kanskje ikke at mossfk.no har en sjef. Frode Andresen er altmuligmannen i Moss Fotballklubb, med hovedvekt på ledelse av kamparrangementer og ledelse av Yngres. I tillegg er han overhodet til mossfk.no og er undertegnedes sparringpartner når det gjelder profilen på siden. Frode er journalist, om ikke utøvende.

Undertegnede ble hentet inn av styret i 2005, og tok rollen som redaktør ut fra noe erfaring som skribent og ikke minst interessen for å bidra i klubben. Vi har vært enige om å holde et så bra journalistisk nivå som mulig, uten for tette bånd til ledelsen i klubben. Dette er styrebehandlet. Den hårfine balansen mellom å være heiende supporter og og å være lesverdig for utenforstående (les:Fotball-Norge), er min oppgave å finne hver dag. Jeg kan fortelle at jeg får «innspill» både fra ledere, publikum og supportere når uenighet om den redaksjonelle linjen oppstår! Redaksjonen tar i hovedsak kun for seg den sportslige delen, og overlater til ledelsen å føre i pennen saker av organisasjonsmessig art.

Jeg er ikke webmaster som noen tror, siden vi har bygget innholdet som en nettavis og fordelt roller deretter. Så få vi se om modellen vi har valgt er vellykket over tid! Ønsk oss lykke til!

Les alt om fotballen.eu og kåringen her!

PS
Vi ble også beste nettside i Adeccoligaen 2006, kåret av Norsk Toppfotball!
DS