Nok et hjemmetap

Det er egentlig ikke så mye annet å si enn at Moss Fotballklubb er enda et skritt nærmere amatørfotballen etter tapet mot Hødd i går. Som vanlig var Moss best i banespillet, men ballen ville ikke innenfor stolpene. Hødd hadde riktignok tatt med seg en god porsjon hell og lykke fra Sunnmøre, og når de gul-sortes forsvar og keeper ikke heller ikke helt har dagen, tilegnet de blå seg en tomålsledelse i løpet av kampens første 17 minutter på to relativt unødvendige scoringer. Det var imidlertid fullt fortjent da Gard Kristiansen knallet ballen i mål fra 6-7 meter ti minutter før pause.

I andre omgang handlet det meste om MFK, som presset for poeng nærmest sammenhengende i hele omgangen uten tellende resultat. Hødd var dog farlige på kontringer, og hadde et par fete muligheter til å punktere kampen men det ble med scoringene i 1.omgang. Dermed endte kampen med Hødd-seier, og siden Pors slo Raufoss i Porsgrunn er MFK i nedrykksposisjon for første gang i år.

Det er tre muligheter til å gjøre noe med saken, den første på Gjemselund førstkommende søndag. Vi benytter muligheten til å oppfordre alle som har et forhold til MFK å ta turen til Kongsvinger for å støtte laget i jakten på tre livsviktige poeng førstkommende søndag.