Noen ord fra Jerry

Tjenare!

Här kommer ett par rader från Moss Fotbollsklubbs absolut kjeckaste svensk.

Jag slog opp Moss Dagblad i dag och blev dårligt arg når jag läste en av de mest hoppløsa artiklar jag läst. Den gick på att Moss FK brukar allt för mycket reklam vid olika samanhang. Men käre gud, var skall vi få in pengar ifrån om inte från reklam och sponsring?
Publik inntäkter?
Jag kan inte mycket om marknadsføring, men vilken idiot som helst forstår att dagens toppfotboll är beroende av reklam och sponsring. Så var så snäll och spara oss från flere av dessa patetiska försøk på att få säga sin mening i fortsättningen.

Tänkte ochså att jag skulle säga ett par ord om matchen sist mot Odd Grenland. Jag tycker inte att det var det helt stora, och förstår om många tycker att det var en kjedlig kamp och se på. Men tappa inte hoppet, vi är bettre i år än dom 2 år jag har vart här, tro mig på dom orden. Och vi kan lova er trogna suporter som möter upp på Melløs att vi ska ge er mycket nöje under sesongen.

Till sist måsta jag få säga att kära mossingar, publik, aviser och alla andra sportsexperter – var positiva.
Vi som tränar väldigt hårt för att vinna kamper gör vårt bästa, tro mig ochså på dom orden. Och pröva i stället att hjälpa oss och støtta oss i vått och tørrt, så ska vi göra allt vi kan för att spela bra fotboll.

Massa varma fotbollhälsningar
Max Jerry Månsson

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design