NFF ga MFK dispensasjon i kveld

Dispensasjon for å hente spillere utenfor overgangsvinduet gis bare i godt dokumenterte tilfeller. I Moss Fotballklubbs situasjon med en alvorlig skadd keeper og en halvskadd andrekeeper gjorde at Norges Fotballforbund ga Moss dispensasjon.


– Håpet er at Bengt kan bli klar allerede i morgen, men det avhenger av det svenske fotballforbundet, forteller en kveldsarbeidende daglig leder til mossfk.no.


Ole J. Henæs er nå i bilen på vei til NFF for å levere dokumentasjon og andre nødvendige papirer for at Andersson skal bli spilleklar så raskt det er mulig.


 


– Den medisinske situasjonen for keeperne tillater ikke at vi kan ta lett på dette, forklarer Henæs.


Moss Fotballklubb jobber nå for å få klar Andreas Eikum så fort som råd, men da må den unge spilleren under kniven først. Det er dette som ledelsen i Moss vil forsøke å få på plass innen kort tid. Etter operasjonen blir Andreas borte i rundt seks uker.


– I denne situasjonen er vi veldig glade for NFFs forståelse, sier Henæs, og forklarer at Erik Holtan også har blitt operert i nær fortid, men dessverre ikke blitt hundre prosent restituert av sin korsbåndsskade. Dermed ville Moss altså ha ligget dårlig an på keeperfronten før de neste svært viktige oppgjørene.


I morgen vil vi få vite om Bengt Andersson står for Moss når Start gjester Melløs. Uansett vil svensken trolig være klar til neste Start-kamp.


 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design