Nesten 30 000 unike besøkende !

Hele verden som scene. mossfk.no har naturlig nok de fleste leserne i Norge, 94 % i tallet. Resten befinner seg altså utenfor landegrensene, og pussig nok er oppslagene fra Spania på en god annen plass. Kan det være solflyktninger fra Moss eller er det rett og slett treningsleiren på La Manga som spiller oss et puss? Når leserne først gjør et oppslag viser tallene at spillerstallen er mest interessant. Dernest viser vår satsning på web-tv at det var et riktig grep når vi teller opp treffene på siden.


Alltid oppdatert. mossfk.no som opplysnings- og kommunikasjonskanal for publikum er en klar suksess. Det at vi hele tiden bestreber oss på å være oppdatert og alltid legge inn nye saker på alle nivåer, gjør at antall oppslag på de enkelte fotballklassene fra a-lag til de minste i Yngres holder seg stabilt høyt. 
Nesten halvparten av oppslagene er direkte mot mossfk.no. Resten er henvisninger fra andre sider og søkemotorer. Når leserne først er inne brukes siden i toogethalvt minutt, viser statistikkene.


400 000 sidevisninger. Vi liker å operere med unike besøkende, men det er verdt å nevne at totalt antall besøk strekker seg mot 133 000 etter fem og en halv måned av 2008. Det utgjør over 400 000 sidevisninger ! Nesten 30 000 er altså unike besøkende.


Ortodokse nordmenn. Hva benytter så den nysgjerrige leseren av verktøy når hun/han leter etter opplysninger og artikler fra Moss Fotballklubb? Ikke uventet har Bill Gates et godt tak på Ola og Kari Nordmann med sin Internet Explorer og har en «markedsandel» på nesten 80 % i vår sammenheng. 14 % bruker Firefox, og resten av bruken fordeler seg på Opera, Safari og Playstation 3 (!). Verdt å merke seg at langt de fleste av leserne har bredbånd.


(kilde: mossfk.no/google analytics)