Nesten 1500 tilskuere så derbyet på Melløs

Nesten 1500 tilskuere så derbyet på Melløs

(Moss FK-Fredrikstad 0-3) Store deler av kampen var jevnspilt og Moss hadde absolutt sine sjanser, men det endte til slutt med FFK-seier. Kampen ble spilt foran nesten 1500 publikummere.

Den første scoringen kom etter 34 minutter, da Kjell Rune Sellin satte inn FFKs første mål. Dette var på mange måter fortjent, da gjestene hadde trillet mye ball i forkant. Men etter scoringen kom MFK bedre med i matchen og var farlige på motsatt banehalvdel. Men det sto 0-1 til pause.

Etter hvilen gikk det ikke helt veien for de gulkledde. MFK-spiller Durim Muqkurtaj ble sendt av banen etter å ha fått sitt andre gule kort for dagen. Situasjonen var meget spesiell og det gule kortet skapte stor frustrasjon i mosseleiren.

Til tross for at Moss FK kun hadde ti spillere på banen ut oppgjøret, leverte de mye bra og skapte flere store sjanser. Men det var FFK som lyktes foran mål. Kjell Rune Sellin doblet ledelsen i det 52. spilleminutt og Joona Veteli punkterte kampen i det 88. spilleminutt da han scoret 0-3-målet. Dette ble også sluttresultatet.

Se kampfakta her.

Rammen rundt kampen var for øvrig veldig fin med nesten 1500 tilskuere på Melløs stadion. Mange mossinger var på plass og en god del mennesker hadde tatt turen fra Fredrikstad.

Neste kamp for Moss FK er borte mot Byåsen neste mandag.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design