Neste mann ut med flagget på brystet!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

mossfk.no tok en prat med spillerutvikler Kjetil Roer som bare har full av lovord og ros å fortelle om denne talentfulle spilleren som han har ansvaret for når det gjelder denne aldersgruppen innen spillerutvikling. Martin skal altså til Serbia for å spille to landskamper 29. februar og 2. mars.

Jeg og Martin hadde tidligere i vinter en felles målsetning om at innen mai måned så skulle han få sjansen til å vise seg frem på landslaget, men den sjansen skulle vise seg å komme tidligere enn forventet. Han har et internasjonalt rykk på de første fem til ti meterstegene sine, og er imponerende god en mot en offensivt. Han har store egenskaper som dribleferdigheter og teknikk, unik når det gjelder touch på ballen og er samtidig mental sterk i sin spilleforståelse.

Jeg er overbevist om at Martin Holmen vil gjøre absolutt alt i sin makt for å prestere på sitt aller beste i den norske landslagsdrakten siden dette er noe som han selv har jobbet hardt for å klare som målsetning. Han er rett og slett et sjeldent talent som vi er glade for å ha i MFK. Rosenborg BK var faktisk interessert i å få Martin til Trondheim senest i fjor, men han valgte faktisk Moss Fotballklubb fremfor RBK. Martin Holmen er opprinnelig fra Røros, men kom til klubben i sommer. Han går på Wang toppidrett her i byen ved siden av å spille fotball for junior elite laget til Moss. Han vil garantert lykkes bra både i MFK og på landslaget, forteller en tydelig stolt Kjetil Roer som er spillerutvikler for spillere innen aldersgruppen 15-19 år.