Nei fra Blixt!

– Blixt hadde tre valg. Det ene var å spille for Nybergsund i 2. divisjon. Det andre var å spille for Moss FK i 1. divisjon og jobbe ved siden av, eller så kunne han takke ja fra en Tippeligaklubb og spille profesjonell i 2 år til, kommenterer Tore Jobs Blixts avgjørelse.
-Jeg snakket med han i går og da fortalte han meg at han ønsket å spille fotball på det høyeste nivået noen år til. Det er leit for oss, men vi ønsker selvfølgelig Blixt lykke til og vi må jo respektere valget, fortsetter Jobs.
-Dette er en av grunnene til at MFK velger å holde kortene tett til brystet hva angår nye spillere. Det er ikke første gang vi har «mistet» en spiller etter at media har blåst saken og offentliggjort det før det foreligger en avtale, går Jobs videre.
– Jeg skjønner journalistene og supporternes trang til å vite og det å bli informert. Men jeg håper at de samtidig har forståelse for at vi ikke ønsker å gå ut med noen navn før kontrakter er skrevet. Moss FK «taper» nesten alltid kampene med andre klubber – grunnet økonomi, konkluderer Jobs.
Jobber dere med noen nye spillere nå som Blixt sa nei?
– Ja, det gjør vi. Men hvem det er får du ikke vite av meg nå. Du skal få de opplysningene du trenger da vi har ting klart. Det sportslige styringsteamet med Tørum, Audsen, Fægri og undertegnede er enige om at vi jobber bedre på den måten, avslutter en hemlighetsfull Jobs intervjuet.
Vi kan forøvrig nevne at da vi snakket med Jobs var han i Sverige…
Kanskje Moss FKs nye spiller blir en svenske?

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design