Nedtur i Sarpsborg

Av: Daniel Thømt og Sebastian Mikalsen


 


Moss kom aldri i gang i dagens kamp og lå under 0-1 til pause. Andre omgang var hakket bedre men etter 0-2 scoringen var tap ett faktum. Arnold Origi mener tapet var fortjent.


 


– Det var en veldig tøff kamp hvor vi løfter oss ett hakk i andre omgang. Etter den andre scoringen stoppet det opp og kampen var mer eller mindre avgjort. Sarpsborg var det beste laget i dag og vant fortjent, og føyer til:


 


– Jeg er greit fornøyd med min egen innsats. Jeg hadde ett par gode redninger men gamblet på det andre målet, noe som viste seg og være ett galt valg.


 


Tilbake fra skade


Etter ett langt skadeopphold er Origi endelig tilbake for fullt. Ifølge Arnold selv er formen på topp og er storfornøyd med å være tilbake på banen.


 


– Jeg føler formen er veldig god og er godt i gang etter skaden. Dette var min andre kamp og jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg kommer til å ta det herfra og jobbe hardt så får vi se hva om skjer fremover. Uansett er det utrolig godt å endelig være tilbake.


 


Neste helg er det klart for hjemmekamp mot Mjøndalen. Arnold tror det vil bli en veldig tøff kamp.


 


– Det blir tøft mot Mjøndalen, noe som vil gjelde i alle kamper fremover. Hver eneste kamp er vanskelig og vi er nødt til å jobbe hardt. Jeg har ikke sett dem i aksjon selv, men uansett er det ett vanskelig lag å møte. Nå gjelder det for oss å finne ut hva som ikke fungerer og jobbe videre med det i tiden fremover, avslutter Origi.


 


Kampfakta:
Sarpsborg 08-Moss FK 2-0 (1-0)
Sted: Sarpsorg Stadion


Tilskuere: 1302
Hoveddommer: Bernt Bruheim (SK Sprint-Jeløy)


Gule kort:
Jon Andre Fredriksen, Sarpsborg (17)
Lars Martin Engedal, MFK (42)
Jo Sondre Aas, MFK (47)
Bjørnar Johannessen, MFK (61)
Martin Thømt Jensen, MFK (70)


Mål:
1-0 Michael Røn (44)
2-0 Martin Wiig (71)


Startellever:
Arnold Origi, Marius Gjestrumbakken (ut 46), Lars Martin Engedal, Niklas Heia (ut 79), Halvard Lien Simonsen, Lars Øvrebø, Martin Thømt Jensen, Christer Jensen (ut 85), Jo Sondre Aas, Bjørnar Johannessen, Kenneth Kvalheim


Innbyttere:
Frode Larsen, Einar Kalsæg (inn 46), Aleksander Bachke (inn 79), Krister Wemberg, Anders Juliussen (inn 85)