Nå starter høstjakten på poengene

Hovedtrener Per Morten Haugen og trenerteamet snakket med spillerstallen i dag om den dårlige avslutningen av første halvdel av sesongen. Men fokuset ble fort rettet mot oppgjøret som skal finne sted mot Løv Ham – laget vi møtte i første serierunde hjemme på Melløs. Det var et oppgjør som vi vant 2-1, etter scoringer av John Muiruri og Martin Thømt Jensen. Bortekampen er en kamp som vi ønsker å ta med oss tre nye poeng fra.

Haugen hadde følgende å legge til ovenfor mossfk.no i dag:

– Nå har vi samlet gutta igjen etter en uke med ferie. Det gjelder å få opp spruten i beina på samtlige spillere. Strukturen i laget og den defensive delen skal være hovedmålet fremover på treningene.

Nå skal det tettes igjen bakover

Det er jo ingen hemmelighet at vi er det laget i serien som har flest baklengs etter 15. serierunder. Hva gjør dere med den biten fremover?

– Det er vi fullstendig klar over. Nå skal vi jobbe knallhardt med den defensive strukturen i laget – å sleppe inn så mye er ikke lenger akseptabelt, legger Haugen til.

Klatre oppover

– Vi har så klart et ønske om å klatre på tabellen utover høsten, der blir første hinder borte mot Løv Ham. Men vi er avhengig av å ha en bred og skadefri spillerstall, noe som vi er i ferd med å få nå. Nå er mange tilbake fra skader, det gleder både meg og teamet – nå blir det mer konkurranse mellom gutta på treningene.

Må drille inn ny forsvarsfirer

– Vi har en utfordring foran oss med tanke på at vi har to mann ute med karantene til oppgjøret borte mot vestlendingene. Både Lars Martin Engedal og Halvard Lien Simonsen må stå over. Det betyr at vi må drille inn en helt ny forsvarsfirer denne uken, avslutter en optimistisk Per Morten Haugen.