Nå er han toppscorer

Dermed står han med samme antall seriemål som Jo Sondre Aas som også har puttet fire denne sesongen.


– Det er viktig for oss å ha en spiller som scorer mål. Jeg regner med at det er en god følelse for Kenneth nå også, sier trener Per Morten Haugen til Radio Moss


I oppgjøret mot Bryne fikk Moss en katastrofal start hvor Ezekiel Bala satt ballen bak Frode Larsen etter bare fire minutters spill. 16. minutter senere fikk Moss nok en kalddusj, da Marius Helle headet inn 2-0 for Bryne. Heldigvis lot ikke gutta seg knekke av det. Kenneth Kvalheim ble nyedlig frispilt i det 34. minutt og alene med keeper gjorde han ingen feil, dermed sto det 2-1 til pause.


Fire minutter etter hvilen var Kvalheim frempå igjen og gjorde sitt andre for dagen og lagene var like langt.


Bryne brukte heller ikke langt tid på å finne nettmaskene i andre omgang. Fire minutter etter Kvalheims scoring sendte Marius Helle nok en gang Bryne i føringen. Men Kenneth Kvalheim hadde dagen hvor han ikke lot seg be to ganger. Sju minutter etter Brynes 3-2-scoring dukket han opp igjen og headet ballen vakkert i mål og sørget for at det ble poengdeling på Jæren.


– Kjedelig at vi bare endte med uavgjort. Jeg hadde håpet på seier i dag, sier Kvalheim.


At han nå er toppscorer igjen ser ikke ut til å prege ham nevneverdig. For da Radio Moss spurte hvordan det var å se tre baller gå i mål, hadde han følgende kommentar:


– Nei, det var helt klart deilig…


For upresise


Til tross for tre scoringer på bortebane, var ikke trener Per Morten Haugen fornøyd med angrepsspillet.


– Vi er for upresise og spilte for mye på første bevegelsen. Vi skulle tatt vare på ballen mye mer og kanskje kunne vi da produsert mye mer. Men jeg er fornøyd med at vi kom tilbake to ganger, sier han.


Nå venter et par dager i Moss igjen, før spillerne skal møte til andre runde i Cupen og oppgjør mot Nest Sotra på torsdag.


– Vi skal ut på tur og det er en kamp vi må vinne. Det er ikke noe enten eller, det skal avgjøres. Vi reiser dit for å få avansement i cupen, avslutter Haugen.


Kampfakta:
Bryne – Moss 3-3 (2-1)
Bryne Stadion
Tilskuere: 1711
Dommer: Petter Toppe
Gult kort:
Sezan Ismalovski, Bryne
Krister Wemberg, Moss


Mål:
1-0 Ezekiel Bala (4)
2-0 Marius Helle (20)
2-1 Kenneth Kvalheim (34)
2-2 Kenneth Kvalheim (49)
3-2 Marius Helle (53)
3-3 Kenneth Kvalheim (60)


MFKs lag:
Frode Larsen – Martin Thømt Jensen, Krister Wemberg, Lars Martin Engedal, Halvard Lien Simonsen – Christer Jensen, Bjørnar Johannessen, Lars Øvrebø, Jo Sondre Aas – Kenneth Kvalheim, John Muiruri.