Møtet med borettslaget fra Fyllingsdalen

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Løv-Ham har sterke spillere i alle ledd, men vi merket oss kjapt Endre Hansen (nr 6) og ”tænksen” Ørjan Låstad (nr 19). Spillere som skaper noe, hvor førstnevnte har en fryktet fart og et driv som imponerte mot Aalesund for noen kamper siden. Låstad er treg, men vanskelig å håndtere. God på hodet og sterk i kroppen. Ut fra spillet i Aalesund er det faktisk underlig at laget ikke ligger høyere på tabellen. Men så er ingen kamper like for noen lag. Det har MFK slitt spesielt med i år…

Moss ramlet fullstendig sammen etter fem minutter på Sarpsborg stadion. Uforklarlig tamt og viljeløst, med liten vilje til å bevege beina. Forklaringen kan altså være like enkel som den er uforståelig. Man vinner ikke fotballkamper ved å stå stille! Og en duell vinnes ikke på avstand. Uten å gå videre på dette, så har duoen Bakke/Tangen en mental snuoperasjon å gjennomføre i laget. Den bør være i gang på søndag. Skjerpes ikke innstilling PÅ banen, vil neglene bites på Melløs nok en gang. Om vi ikke vil tenke på nedrykksstriden, kan nettopp DEN være realiteten ved et nytt tap på søndag. Det antar vi hele det sportslige apparatet er klar over mer enn noen.

Vi ønsker oss mer av John Mo på søndag, som den dominerende kraft han bør være. Er han Norges beste 1. divisjonsspiller, som Bakke mener, skal det synes igjen på søndag. Mot Sparta fungerte heller ikke kenyaneren. Vinner vi midtbanen, vinner Moss. Økt pasningskvalitet og ballgjenvinning, åpner for at Moss styrer kampen i sin retning, og dermed beholder alle poengene på Melløs. Vi ser fram til et ”nytt” mosselag med tente kællær !

Stå på!