Mot spennende høst for G-14
Moss har en kamp mindre spilt enn Lisleby og ligger tre poeng bak med en mye bedre målforskjell enn onsdagens motstander. I vår ble Lisleby slått 3-0 på samme bane.


Moss har sørget for å komme i den posisjonen etter to solide hjemmekamper i starten av måneden.  Etter bortetapet for Drøbak med 2-3, var det revansjelystne gutter som har tatt i mot henholdvis Askim og Lervik.


Mot Askim 3. september vant Moss hele 6-0 der Stefanos Leivatiodis satte inn fire mål. Også Sondre Roos og Ulrik Steen tegnet seg på scoringslista.


          Det var godt at guttene greide å rette opp en dårlig kamp mot Drøbak noen dager tidligere.  Vi kom godt i gang, produserte en rekke gode overganger og hadde mange fine avslutninger, sier hovedtrener Dag Grønstad.


Treneren var også godt fornøyd med arbeidsmoralen og berømmer absolutt alle som kom på banen for god kriging mot et vanskelig lag å spille mot.


7. september tok de unge MFK-spillerne mot Lervik på eget kunstgress.  Fokuset for denne matchen var å fortsette der laget slapp mot Askim.


Trener Dag Grønstad fikk erfare at spillere på denne alderen kan variere i prestasjoner.  I første omgang hadde laget spillet, men slet med tenningen. Vi sliter med avslutninger, mangler presisjon og beina ble ikke flyttet hurtig nok.  Vi slipper Lervik til store sjanser, men blir reddet av en glimrende Jonas Grønstad i målet, sier hovedtreneren.


         Kampen sto og vippet med 0-0 til pause.  I annen omgang kom et ”nytt” Mosselag på banen. Fighterviljen var tilbake, presisjonen ble hevet mange hakk og Jørgen A. Nilsen fulgte trenerens oppfordring om å utfordre mer en mot en fra kant.  Det scoret han lagets første mål på.


Deretter satt toppscorer Stefanos Leivadiotis inn et ekte hat-trick slik at seieren ble på 4-0.


          Vi produserer mange fine angrep i annen omgang. Vi i trenerteamet er stolte av å være med i kampen om KM-tittelen, og vil gratulere alle gutta med to gode resultater. Vi håper det fortsetter, sier Dag Grønstad.


NB! En av seriefavorittene, Drøbak, tapte søndag borte mot Kvik Halden.  Dermed ser det ut som gutta fra badebyen har spilt seg ut av kampen om KM-tittelen.  Det ser ut som om Lisleby og Trosvik er de lagene Moss må kjempe mot.