– Møt opp på Melløs – for der blir det fart!

Østsiden-seieren var en av de som har smakt best i år. Ingen kamp med masse finspill, men en skikkelig krigeseier. Det er ekstra deilig å vinne kamper når man sitter i garderoben etter kampen med gjørme på drakta, med blod på knærne og ekstremt sliten muskulatur. De seirene husker man godt, og det var fint å se at vi også kan krige oss til tre poeng i en veldig tøff bortekamp.

Nå er det lokaloppgjør på Melløs, by mot øy og topp mot bunn. Men i denne kampen, som alle andre, vil ikke tabellplassering påvirke kampen. Det er 11 mot 11 og to lag som vil gjøre alt for å vinne. Vi er forberedt på en ny krig.

Sprint-Jeløy kommer fra et veldig godt resultat mot Oppsal, og beviste der at de har kvaliteter som kan matche alle. Men allikevel handler det nok en gang kun om oss selv. Hvis vi kombinerer krigerviljen fra Østsiden med finspillet vi har hatt i mange kamper i år, er det ingen som slår oss.

Det handler igjen om vår egen prestasjon og hvordan vi spiller kampen. Vi må fortsette å holde det gode fokuset vårt; på våre egne prestasjoner og på hvordan vi kan utvikle oss. Det er nemlig det tankesettet og det fokuset som har bragt oss dit vi er i dag.

På Bellevue i våres vant supporterne våre tribunekampen med større margin enn vi vant fotballkampen. Og igjen skal dette skje. Gratis inngang, gratis pølse og en kamp med nerve og vilje.

«Supporterne» til Sprint er vel borte og studerer, så regner ikke med at liksomsupporterne fra øya stiller veldig sterke. Men vi mossinger, vi gule og sorte, vi skal stille mannsterke. Ta på dere gult og sort, og møt opp på Melløs – for der blir det fart!

La hjertet slå!

Med sportslig hilsen
Ole Martin