Moss vekk fra bunnen

1. omgang

Øyvind Storflor la an tonen etter bare 5 minutter på Ullevål Stadion. Alene med keeper hadde han sjansen til å score, men ballen gikk dessverre rett på Thomas André Ødegaard.

Lyn hadde også et par sjanser i omgangen, men det skjedde ikke så mye før etter 30 minutter. Etter en feilpasning fra Johnny Hansen i Lyn-forsvaret snappet Simen Brenne opp ballen og sendte den via Kjell Olofsson til Øyvind Storflor som satte ballen kontant i nota. Moss ledet 1-0 over serielederen!

Moss forsvarte seg godt resten av omgangen.

2. omgang

I 2. omgang skulle Moss for en gangs skyld ikke slippe inn billige mål. For det var Lyn som førte an spillet. Lyn hadde mange sjanser og var nok det beste offensive laget i omgangen. Men Moss var bedre defensivt, og en glimrende Per Morten Kristiansen reddet alle forsøk fra Lyn-spissene.

Et kvarter før slutt hadde Øyvind Storflor muligheten til å legge på til 2-0, men ballen gikk dessverre utenfor. Mot slutten ble Steven Lustü utvist for holding av Øyvind Storflor. Lyn spillere brukte mye energi på å kjefte på dommeren for dette, og kampen ebbet ut med en velfortjent seier til Moss.

Moss stilte med følgende lag mot Lyn:

Per Morten Kristiansen
Anders Juliussen
Rune Tangen
Kjetil Wæhler
Jan Tore Ophaug
Jon Eirik Ødegaard
Simen Brenne (Kristian Østli fra 55 min)
Kasey Wehrman
Gard Kristiansen
Kjell Olofsson (Jon André Fredriksen fra 85 min)
Øyvind Storflor