Moss vant vårcupen

Finale i vårcupen

Junior rekrutt: Moss – Lisleby 3-3  (0-1) 5-4 på straffekonk

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 20.04.2010

Kl: 20.30

Målscorere:
0-1, Ukjent
1-1, Anders Madsen
2-1, Tim Reinbakk
2-2, Ukjent
2-3, Ukjent
3-3, Mats Stølen

Straffekonkurranse: 5-4

Startellever Moss:
Theodor Helland, Jørgen T Jensen, Joar Karlsen, Mustafa Øzdemir, Gosha Askar (Christhoper Bakken 15.min) Kristoffer Henæs, Anders Madsen, Markus Grønstad, (Mats Stølen 15.min), Daniel Gustavsen, (Thomas Gjestrumsbakken 45.min), Tim Reinbakk, Peter Stige.

Ubenyttede innbyttere:
Michael Hexeberg, Dennis Enerhaugen, Kjetil Syvertsen.1.omg: Starter litt usikkert de første 5,min men så tar vi mer og mer over spillet og guttene varter opp med fest fotball en finale verdig.


Gutta setter et høyt tempo i kampen og Lisleby sliter med å henge med, vi angriper på begge kanter og sentral i banen med mange spillere og sjansene kommer løpende, men vi klarer faktisk ikke å score på alle sjanser, så mot spillets gang er det Lisleby som tar ledelsen og omgangen ebber ut med 0-1 til pause.


                                                           Arkivfoto: Alvin Holm


Fokuset i pausen var å fortsette med det som vi gjorde i 1.omg, for scoringen(e) måtte jo komme før eller senere.

2.omg: Forsetter som første. Og vi får endelig uttelling, når Anders Madsen fra 18 meter bredsider ballen i hjørne for keeper.


Spillet forsetter fra vår side med hurtige ballvekslinger og gode overganger og dette resulterte i en ny scoring, denne gangen var det Tim Reinbakk som satte inn leder målet. Men Lisleby skulle komme tilbake i kampen og får forært 2 muligheter fra oss som de tar godt vare på og plutselig ledet borte laget 3-2. De siste 15 min. legger vi om til 3-3-4 og legger et nytt press på motstanderen, men det skulle ikke lykkes før i det 90.min hvor vi får tildelt en korrekt straffe som Mats Stølen setter i mål. Altså 3-3 og ferdigspilt.


                                                           Arkivfoto: Alvin Holm


Så da var det tid for straffesparkkonkurranse og her viste vi at vi klarte å holde hodene kalde hele veien og vant til slutt en helt fortjent seier sett kampen under ett.


Så all honnør til gutta som spiller årsbeste så langt og står på helt ut med en vannvittig vilje og moral.


mvh Trener teamet: Tore, Neil og Magne