Moss vant semifinalen

Trener for junior rekrutt, Tore Aamodt var åpenbart veldig godt fornøyd med resultatet og som vinner av den ene semifinalen, men selve prestasjonen og innsatsen var det verre med, mener han. Han oppsummerer kort og godt på denne måten:

– Første omgangen var ikke mye bra, vi var veldig uorganiserte som lag – samtidig som det så ut som vi hadde mer respekt for Råde enn det de hadde for oss, altså på vår egen hjemmebane.

– Andre omgangen var heldigvis mye bedre hvor vi klarer å løfte oss over hele linja samt det å kunne vinne dueller i våres favør. Vi viste oss frem som et mer agressivt lag i denne omgangen som igjen skapte en del trøkk og sjanser mot Råde, vi scoret to flotte mål i tillegg.

Om kampen i sin helhet så er følgende dom:

– En middels bra kamp – jeg er ikke fornøyd med selve kampen, men resultatet er jeg selvfølgelig veldig godt fornøyd med, avslutter Aamodt.

————————————————————————————————————

KAMPFAKTA


SEMIFINALE/VÅRCUPEN

Jr rekrutt: Moss – Råde 3-0  (1-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 10.04.2010

Kl: 13.30

Målscorere:
1-0, Tim Reinback (42)
2-0, Markus Grønstad (68)
3-0, Kristoffer Henæs (76)

MFKs startellever:
Milos Crnogorac, Jørgen T. Jensen, Joar Karlsen, Sebastian Jessen, Shah Khan, Daniel Gustavsen, Tobias Hattevig, Anders Madsen, Mads Dyrseth, Ole Guren, Tim Reinback.


Se bildeserie fra kampen her:
                                                     

 
                                                         Alle foto: Alvin Holm