Moss vant byoppgjøret

TRENINGSKAMP

3. divisjon: Sprint Jeløy – Moss FK 0-2  (0-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 10.03.2010

Kl: 20.30

Målscorere:
0-1, Emil Totland
0-2, Djedje Arnaud Sery

Moss FK stilte med følgende spillere:
Andreas Eikum (Emil Totland 80′), Mads Kaxrud, Niklas Heia (Tuncay Øcelan 15′), Andreas Kjærnes, Anders Bjørkmann, Marius Henriksen (Tobias Hattevig 60′), Djedje (Andreas Nygaard 15′), Fabian Næss, Vegard Edelsteen, Gouche, Alexander Bachke (Marius Alexandersen 45′).

REFERAT FRA KAMPEN

 

MFK vant torsdag over Sprint/Jeløy i en kamp for kråkene hadde full kontroll. Djedje og nykommer Emil Totland, fra nettopp Sprint/Jeløy, scoret for hjemmelaget.

 

Allerede etter 10 minutter ble det dramatikk på Melløs da keeper Andreas Eikum gikk flott ut i feltet. Dessverre fikk han en forover-rotasjon og landet på nakken/hode og måtte gå ut. Grunnet skader og sykdom hadde ikke MFK noen reservekeeper på benken, og spissen Vegard Edelsteen meldte seg til å ta på seg hanskene resten av kampen.


Vegard gjorde ingen feil, og var trygg og god i mål. Det skal også sies at unge Edelsteen ikke hadde så mye å gjøre da Sprint ikke produserte de store sjansene i denne kampen.


                                                      (Arkivfoto: Alvin Holm)

 

Moss tok ledelsen etter at Marius Henriksen brøt et Sprintangrep midt på banen. Henriksen spilte så videre ut på kant til Alexander Bachke som slo et fint innlegg i boks. Der hadde Djedje posisjonerte seg flott og satt ballen kontant i kassa.

 

Hjemmelaget var meget trygge bakover, og dette forplantet seg videre fremover på banen. Avstander og struktur var kampen igjennom veldig stabil og god.

1-0 sto seg til pause.

 

Andre omgang startet som den første hvor MFK hadde kontroll og spilte ball med stort tempo og bevegelse. Scoringen i andre omgang var det Emil Totland som sto for etter flotte kombinasjoner mellom Anders Bjørkmann og Marius Alexandersen som ble spilt flott fri. Sprintkeeperen reddet flott, men klarte ikke helt å få kontroll på ballen, og Emil Totland luktet dette og hadde små problmerer med å score.

 

I tillegg til scoringen hadde hjemmelaget flere store sjanser, og det var fullt fortjent at kråkene vant denne kampen.


                                                        (Arkivfoto: Alvin Holm)

 

NB: Marius Henriksen måtte, i tillegg til Andreas Eikum, tidlig ut med skade og ble sendt til sykehus. Man fyktet beinbrudd, men rapportene fra sykehuset var at det ikke var noe brudd. Hvor lenge Marius er ute er enda for tidlig å si.