Moss vant 3-1 over Fredrikstad

90 min.
Moss vant slaget om Østfold. Guttene fra plankebyen ble slått enkelt 3-1. Kvaliteten på våre egne falt noe i den andre omgangen, men vi var helt klart det beste laget. De mange byttene BRakstad og Johnsen gjorde ved hvilen må ta sin del av skylden for at det ikke var like underholdende hele tiden.

71 min.
3-1 selvmål av Anders Østli
FFKs midtstopper Anders Østli headet ballen i eget nett på en mossecorner.
60 min.
Det eneste av nytt å melde fra Østfoldhallen, etter kvarteret av andre omgang, er Christer Arnesens gule kort. FFK-spilleren sparket ned Simen Brenne på vei gjennom. Det påfølgende frisparket ble utnyttet dårlig av MFK.

Andre omgang er i gang.
Bytter:
Kristian Østli i 45 min. for Anders Juliussen.
Robert Evensen i 45 min. for Rune Tangen.
Magnus Riis i 45 min. for Hans Erik Ramberg.
Anders Askheim i 45 min. for Jon Andre Fredriksen.
45 min.
Ved pause i Østfoldhallen står det fortjent 2-1 til Moss. Kampen startet litt rolig, men det tok seg opp etter snaue kvarteret. Det største lyspunktet i den første omgangen var Jon Andre Fredriksens scoring.
Ellers så var det kjedelig for alle de som hadde møtt frem for å se på amerikaneren Ian Fuller. Spissen måtte gå ut med en strekkskade ni minutter før hvilen. Det vi fikk se av ham, vitnet om at han innehar kvaliteter Moss trenger. Det er trist at han ikke fikk holde seg skadefri, slik at han fikk vist seg frem skikkelig for mossepublikummet og trenerne.

36 min.
Ian Fuller ut med strekkskade. Christian Petersen inn som spiss.

29 min.
2-1 Tore Pedersen.
Mossingene sovnet rett etter at de hadde gått opp til 2-0. Det utnyttet ringreven Tore Pedersen. Midstopperen til FFK sto helt alene på en corner og scoret enkelt. Dermed står det 2-1 til Moss etter snaue 35 minutter.

28 min.
2-0 Jon Andre Fredriksen.
Jon Andre Fredriksen kjørte karusell med Fredrikstads forsvar. Venstrevingen brilijerte i forkant av sin scoring.

14 min.
1-0 Simen Brenne.
Kjell Olofsson spilte Simen Brenne nydelig gjennom i midten. Brenne gjorde det han skulle og han scoret sikkert bak sin tidligere lagkamerat Rino Hansen.

10. min
Da er slaget om Østfold i gang i Østfoldhallen. De første minuttene har ikke bydd på mye spenning. Mesteparten av spillet har foregått på midten. Ingen av lagene har spilt seg til noen store sjanser, men Moss har tilrevet seg et lite overtak i banespillet.