Moss To-Takt har signert som draktsponsor

Moss To-Takt har signert som draktsponsor

Det skjer mye på Melløs om dagen, selv om det fortsatt er mange uker til seriestart. Tirsdag kom nok en god gladnyhet. Da signerte nemlig bilforhandleren Moss To-Tak AS som draktsponsor for 2019.

– Vi er glad i klubben og familebedriften Moss To-Takt har i en årrekke bidratt inn i Moss Fotballklubb, sier daglig leder i Moss To-Takt, Ole Petter Løkkeberg og fortsetter:

– Klubben er viktig for byen, for barn og unge og ikke minst alle som er tilknyttet den. Det gjøres en enorm innsats av styret, de frivillige, eldres og ellers alle bidragsytere, det er hyggelig å kunne bidra til vider utvikling av flaggskipet i byen. At vi nå velger å ta en plass på drakten for sesongen synes vi er både hyggelig og viktig.

Styreleder i Moss FK, Thomas Thorkildsen, er klar på at avtalen har stor betydning for klubben.

– Moss To-Takt AS har vært en bidragsyter i Moss FK i generasjoner, noe som er utrolig hyggelig. At de nå velger en plass på drakten setter vi enormt pris på. Det betyr mye for oss å ha de med videre, deres engasjement og bidrag til klubben gjennom mange år har virkelig betydd mye for oss, sier Thorkildsen med et smil.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design