Moss taper aldri på Ringerike

Her er det tydelige beviset på at Moss har et visst tak på karene fra Ringerike.


5-4-1
Moss – Hønefoss 1-1
Hønefoss – Moss 0-1
Moss – Hønefoss 7-3
Hønefoss – Moss 0-0
Moss – Hønefoss 1-2
Hønefoss – Moss 0-1
Hønefoss – Moss 2-4
Moss – Hønefoss 4-1
Moss – Hønefoss 2-2
Hønefoss – Moss 1-1


Ikke omkalfatre. Etter litt skriving både i lokalmedier og på en herværende nettside, retter vi nå fokuset framover. Spillemessig bør det gå bare én vei for MFK. Potensialet i stallen bør være bedre enn noensinne i MFKs Adeccoliga-historie, etter det jeg kan forstå. At byttene mot Notodden ikke satte fart i laget, skyldes ikke bare reservene selv. Kjemien på banen mellom kællane glimret med sitt fravær, og alt ble litt tafatt. Jeg ser ingen grunn til at man skal omkalfatre på laget, for lagets psyke står og faller med at alle gjør det de er bedt om. Er det ikke så enkelt?


Bakke vil ha krative kællærMøkkalagene er blitt bedre. Publikum lar seg gjentatte ganger overraske over at Moss ikke feier over motstanderne. At «møkkalag» får hindret Moss i sitt pene, oppbygde spill! Og at lag som Hødd spiller så bra som de gjør. Hødd har heller ikke tapt! Etter 5 kamper er det ikke lenger bare tilfeldig. Selv ute i havgapet har man altså greid å produsere en stall det står respekt av. Notodden har også imponert meg. Jeg synes ikke Notodden ble veldig baktung før tre fjerdedeler av kampen var unnagjort på søndag. Men de har en annen spillefilosofi.


Vær nådige! At Bakke maner til å slippe kreativiteten løs i dagens Moss Avis, lyder godt i mine ører. Tenk hvor lite vi får se av den enkelte spillers egentlige potensiale! Skal vi tillate oss sukk og stønn fra tribunene bør det ikke gjelde kreative forsøk fra kællane. Skal den enkelte spiller få lavere skuldre må vi oppildne mer enn å skrike «Idiot!» Det er litt for mye av den slags personlighetsbeskrivelser fra «lektaren». Min sjef ville ikke fått opp min produktivitet ved å benevne min innsats slik.


Mer jubel for Kråkevingen?Så håper vi at all god statistikk ikke lyver, og at avslappede kællær kan juble foran Kråkevingen etter nitti minutter på Ringerike!


Lykke til!