Moss spilte – Aalesund scorte

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Foto: Alvin Holm(alvin@mossfk.no)

Det ble mye «nesten» for Moss i dag.
Annenomgangen bar preg av heseblesende og unøyaktige forsøk fra MFK på å utligne 0-1 og redusere 0-2. Mangel på presisjon i avgjørende fase av spillet – senket MFK i dag. På den annen side kan vi ikke gi mye skryt til et langsparkende, saboterende lag fra sunnmørskysten heller. Dommeren slet veldig med å rydde opp i uthaling av tid og skuespill fra lange aalesundere. Det er imidlertid ikke årsaken til at Moss tapte i dag.

Fabien Vidalon fremsto som en sikker skanse foran en god Erik Holtan. Andre spillere var ikke svake, men MFK ble alt for forutsigbare i avgjørende fase foran Aalesunds målmann. Det løste Aalesund som oftest med et effektivt spark ut, mot et mosselag som etterhvert sto høyt og farlig. Det straffet seg for mossingene, som ble utspilt pga undertallighet ved scoringene. Holtan måtte hente ut 5 baller før dommeren til slutt blåste av kampen. De tre siste målene kom mellom 80. og 90. minutt.

Moss FK er nå dessverre et bånnlag, til tross for mye fint spill mot topplaget i 1. omgang. Derfor har vi medfølelse med spillerne som faktisk forsøkte helt til slutt.

Vi kommer med mer.