Moss – Mandalskameratene 4-1

1.OMG:
I denne første omgangen så hadde Moss mange sjanser til å sette ballen i nettet, men manglet det lille ekstra som skulle til.

Vi hadde også en god del cornere, som ikke ble til noe trussel for MK. Men det skulle gå 37 min før det første målet kom på Melløs,etter en dødball situasjon så er MK-spiller Eivind Karlsbakk høyest av alle og header ballen i mål, 0-1 til MK.

PAUSE

2.OMG:
Etter sidebyttet så var Moss mere aggressive, de hadde full kontroll på MK. Plutselig så skjedde det magiske, etter 56 min skjøt Christian Michelsen ballen rett i nota fra ca 20 m, etter en flott pasning ifra Tommy Edvardsen. Moss hadde utlignet til 1-1, og kun sekunder senere så får Jon André Fredriksen en kjempeflott tversover pasning og smeller til..og rett i nota bak en forfjamset keeper Bjørn Arild Hovstøl.

I løpet av et minutt så hadde Moss snudd fra å ligge under 0-1 til å lede 2-1, helt fantastisk!.
Det var kun et lag på banen i 2 omg, nemlig Moss. Nå var selvtilitten på topp hos de gul/sorte, nå var det virkelig fest fotball på Melløs.

Etter 64 min så gjorde Moss et bytte, Jonas Krogstad kommer inn for Steffen Lilleng. Det skulle ikke gå mange minuttene før Jonas Krogstad viste seg frem, han kommer seg nesten igjennom MK forsvaret og smeller til. Men keeper slår til corner for Moss, ballen treffer beina til Christian Michelsen og han skyter ballen rett under tverrligger og i mål, altså 3-1 til Moss var et faktum.

Bare minutter senere så får Jonas Krogstad enda en stor sjanse, men han skyter like utenfor. Men så
skulle det vise seg at sistnevnte skulle få hull på byllen i denne kampen, etter et flott innlegg fra Gard Kristiansen så står Jonas Krogstad på rett plass og stusser ballen i mål. 4-1 til Moss.

En meget bra 2 omg fra Moss sin side, dette var fest fotball på sitt beste. Endelig skulle de gul/sorte få hull på byllen, nemlig å ta årets første hjemmeseier og tre poeng. Dette er helt utrolig og vanvittig gøy, nå må bare mossingene finne veien til Melløs og støtte gutta en gang for alle.

Intervju med Christian Michelsen.
-Det var utrolig deilig å score to mål idag, og ikke minst å vinne hjemme. Nå ville vi bevise for hjemmepublikum at vi kan vinne kamper hjemme også, noe som vi gjorde i dag. Det er meget sterkt å ligge under 0-1 til pause, til å vinne 4-1 etter fest fotball i 2 omgang, sier en sprudlende glad to målsscorer til MossFK.no

Intervju med Jonas Krogstad.
Endelig så fikk han hull på byllen, og fikk satt inn sin første scoring for A-laget.
-Det var etter et flott forarb av Gard Kristiansen, jeg trengte faktisk bare å stusse ballen i mål. Men det var utrolig deilig å få hull på byllen, viktig for selvtilitten, sa en tydelig fornøyd Jonas Krogstad til MossFK.no

Intervju med trener Knut Tørum.
-All honnør til gutta for en fantastisk 2 omgang, de gjorde en veldig bra jobb. I dag vant vi de viktige duellene, og så lot vi ballen gå med høyt tempo. Mandalskameratene ble løpende mye imellom i 2 omgangen.I dag var vi veldig effektive foran mål, noe som vi trener mye på. Da er det bare å konkludere med en god 2 omg og et meget bra resultat, sa en stolt trener Knut Tørum til MossFK.no


Tekst:Alvin Holm.
Webjournalist.
MossFK.no