– Moss kommer tilbake

Som ex-MFKer, hva tenker du om den utsatte tabellsituasjonen som gamleklubben din nå befinner seg i?

– Som tidligere mossespiller følger jeg selvfølgelig mye med på hvordan det går med klubben – og det er ikke gøy å se hvordan situasjonen er akkurat nå. Selv om det har blitt gjort en del endringer i både trenerteam og spillergruppa denne sesongen hadde jeg ikke forventet å se Moss nederst på tabellen helt på tampen av sesongen.
Men jeg er sikker på at uansett hvordan denne sesongen ender så vil Moss FK komme sterkere tilbake. Jeg håper bare at spillerne, supporterne og folk rundt klubben står sammen og holder motet oppe uansett utfall av årets sesong.

Sist dere møttes endte det uavgjort 2-2. Hva tenker du om oppgjøret på søndag?

– Oppgjøret på søndag blir en tøff batalje. Både Moss og Strømmen har mye å spille for, så folk kan forvente å se to lag som gir alt med mange tøffe dueller og mye løping. Hvis begge lag presterer opp mot sitt beste kan det bli en spennende og underholdende fotballkamp. Det ble uavgjort sist gang, og jeg tror det nok en gang at vil bli en jevnspilt kamp hvor det laget som ofrer aller mest vinner til slutt.

Strømmen har for mange hatt en overraskende god sesong i Adeccoligaen. Hvordan vil du beskrive din egen innsats som Strømmen-spiller?

– For min egen del så har det gått litt opp og ned denne sesongen. Jeg har vært uheldig med både skader og formasjonsendringer, og derfor har det ikke vært en helt optimal sesong for min egen del. Men samtidig har det vært perioder hvor ting har gått veldig bra for både meg selv og laget. Så alt i alt har jeg hatt en lærerik sesong i Adeccoligaen med nye erfaringer som har gjort meg til en bedre spiller. 

Artikkelen fortsetter under bildet…


       Tidligere Moss FK-spiller Christer Jensen i aksjon mot Sogndal i sesongen 2009. (Foto: Alvin Holm)

Hva skjer neste sesong – blir det Strømmen eller VIF?

– Etter to sesonger i Adeccoligaen vil jeg først og fremst se på mulighetene til å ta enda et steg videre i karrieren. Jeg har hatt to fine sesonger i både Moss og Strømmen, men jeg har kontrakt med Vålerenga og det er der jeg vil være. Det er vanskelig å si sikkert hva som skjer neste år, men forhåpentligvis finner vi den beste løsningen for min utvikling, sier Christer Jensen før han avslutter med følgende hilsen: Lykke til videre Moss, jeg følger med! 🙂