Moss jr videre til 2.runde i NM

Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Cup-kampen mot Holmlia tok vi et nok et riktig steg iht våre utviklingsområder denne sesongen. Det å kunne gjøre spillsituasjoner om til gode prestasjoner samt være oppgaveorientert la grunnlaget for en fortjent seier. I denne kampen var vi også gode til å holde ”piffen” oppe i ulike faser av kampen. Det mest gledelige var vår måte og angripe den komfortable følelsen det er å score mål.


Etter første målet til Marius Henriksen sto vi opp og hindret Holmlia spillerom. Dette medførte etablert spill, overganger og dødballer på deres halvdel. Bare 5 minutter etter 1-0 økte Reier på et langskudd etter og løst en to-mot-to situasjon sammen med Joakim S. Pedersen på en smart måte.

1 minutt ut i 2.omgang førte kommunikasjonsvikt til et frispark til bortelaget utenfor 16-meteren. Et pent skrudd frispark gikk via Eikum i full strek og inn. Tross en ekkel start lot vi oss ikke stresse, men fortsatte med å løse situasjoner med brukbart balltempo. Midtveis i omgangen fant Carnel innbytter Hien med en lur stikkpasning. Hien satte kontrolert inn 3-1. Og nok en gang viste vi glød og entusiasme etter scoring. 4-1 kom 10 minutter senere da ”Hansi” førte og fintet seg gjennom hele forsvarrekka med hjelp av smarte og åpnede bevegelser fra Hien og Truls. Litt slurv mot slutten trekker ned helhetsinntrykket fra denne kampen uten at det førte til store målsjanser for Holmlia.

Veien videre er vi fortsatt klar på – uavhengig av en fin resultat-uke. Utfordringen vil bli å kunne videreføre det grunnlaget som ga gode prestasjoner og resultater i disse to kampene. Klarer vi å holde fokus på ”neste ball” og erkjenne at snarveier ikke eksisterer for utviklingen vår gjør vi oss viktige erfaringer.

Sammen er vi best! B-A-LL-A

mvh
Junior trener Joacim Mensen