Moss II – Nesodden 2-2

Av: Andreas Kalgraff (andreas@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

3. divisjon avd. 2:

Moss FK 2 – Nesodden 2-2 (2-1)

Sted:Melløs stadion, Kunstgresset

Dato:02.05.2006 Kl. 18.00

Tilskuere: Ca. 30

Moss stilte med følgende lag:

1: Joacim Heier
2: Alexander Forsberg
3: Martin Hansen
5: Markus Eliassen
6: Marius Gjestrumsbakken
7: Morten Jacobsen
11: Knut Hovel Heiaas
16: Jonas Krogstad
21: Anders Juliussen
22: Tor Erik Moen
24: Jens Skogmo

Allerede etter 5 minutter kommer en meget opplagt Krogstad til en sjanse, men skuddet går til side for mål.
Moss kjører på og etter 17 minutter tar Moss en kort corner. Ballen går ut til
«Julle» som fyrer av fra 17 meter, men skuddet går like over.

Moss styrer kampen, og Heiaas kommer alene med keeper etter et dårlig tilbakespill av Nesodden, men skyter rett på keeperen etter 20 minutter.
Minuttet etter må Tor Erik Moen bytte etter at han skadet ankelen sin, men det er ifølge trener Rune Tangen ingen fare for en langvarig skade.


Moss går opp i 2-0 ved Morten Jacobsen etter et nydelig gjennomspill av Jens Skogmo etter 22 minutter, bare 4 minutter etter at Alexander Forsberg har satt inn 1-0.

Etter 25 minutter drar innbytter Martin Reier av en forsvarer på kanten av 16 meteren og legger inn til Hovel Heiaas, men spissen står i offside.

Moss eier spillet og styrer kampen som de vil. Både Heiaas og Krokstad har sjansen til å øke ytterligere før pause, men begge avslutter like utenfor fra ca 15 meter.
I stedet for en fortjent 2-0 ledelse til pause, scorer Nesodden i kampens 30. minutt, på en sjanse ut av ingenting. Moss har 3 gode sjanser til å øke til 3-1 før pause ved Jacobsen, Heiaas og Krokstad,
men en kombinasjon av for lite presise mottak og dårlige avslutninger gjør at Moss må gå til pause med kun en ettmåls ledelse.

Moss starter 2.omgangen best også og har 2 store muligheter de første 5 minuttene ved Heiaas og Krogstad, men de makter ikke å få ballen i mål.
I stedet kommer Nesodden på en kontring mens en Mossespiller ligger skadet og utligner veldig ufortjent til 2-2.

2. omgangs største Mossesjanse kommer på frispark fra 20-25 meter hvor Krogstad triller ballen til siden og Jacobsen skyter. Men dessverre får
keeperen slengt seg og slått ballen i stolpen og ut til corner.


Med 12 minutter igjen scorer Moss, etter at kampen har foregått kun på Nesodden sin banehalvdel. Scoringen blir imidlertid annulert for offside, til
tross for at innlegget blir slått inn fra dødlinja. Dette var forøvrig Moss` tredje annulerte mål for dagen, men det eneste som definitivt var feil.

Kampen ebber ut med 2-2, et resultat Rune Tangen var svært misførnøyd med.

Tangen syntes 2-2 var et flatterende resultat, og han skjønte heller ikke noe av linjedommerens annulering på det siste målet.

Moss` beste var uten tvil Jonas Krogstad, som var et konstant uromoment gjennom hele kampen. Ellers gjorde også Alexander Forsberg en god figur.