Moss holdt bare en omgang på Ullevål

1. omgang
Moss startet forholdsvis bra på Ullevål og var friske i angrepene i den første omgangen. Allerede etter 6 minutter viste Kjell Olofsson frem storslegga, men ballen gikk dessverre over mål.
Like etterpå var nykommeren Moldskred farlig frempå men Vålerenga keeper Morten Bakke klarte så vidt å heade vekk ballen.

Noe senere kunne Simen Brenne satt inn et mål på en lobb over keeper, men ballen ville seg liksom ikke inn og gikk over mål. Vålerenga hadde også sine sjanser og Kah var stadig vekk farlig på midten, uten å få til det helt store.

Frustrasjonen begynte nå å bre seg i Mosselaget. Himmelen hadde åpnet seg fullstendig og det regnet som vi bare trodde det kunne gjøre på Brann Stadion.Kasey Wehrman viste dette ved å kaste ballen vekk etter en situasjon og fikk dermed gult kort.

Så endelig fikk Moss mål. Øyvind Storflor fikk et innlegg fra Morten Moldskred og satte ballen pent inn bak Morten Bakke. Jubelen var stor fra de fremmøtte fra Kråkevingen i VG-svingen. Lagene gikk til pause med Moss-ledelse 1-0.

2. omgang
Vålerenga satte inn et ekstra høygir i begynnelsen av andre omgang. Det ga resultater. Etter mye klabb og babb innenfor 16-meteren til Moss klarte Knut Henry Haraldsen å lure ballen inn bak Per Morten Kristansen. Neste mål kom ganske raskt. Stian Ohr lobbet ballen over mossekeeperen. Det virket ganske svart på Ullevål nå – og det skulle bli verre.

I det 60. minutt var Johan Arneng der han skulle og scoret det siste og avgjørende målet for Vålerenga.

At Kasey Wehrman fikk sitt andre gule kort for dagen og måtte forlate banen var nok et skudd for baugen for Moss som måtte forlate Ullevål med enda et tap i regnskapet. Kampen endte 3-1, men Mossegutta skal ha honnør for at de sto kampen ut med bare ti mann. De skapte til og med noen sjanser i sluttminuttene.

Moss stilte med følgende lag mot Vålerenga
Per Morten Kristiansen
Anders Juliussen
Jan Tore Ophaug
Rune Tangen
Jon Eirik Ødegaard (Kristian Østli i det 83. min)
Gard Kristiansen
Kasey Wehrman
Simen Brenne
Morten Moldskred (Robert Evensen i det 70. min )
Kjell Olofsson
Øyvind Storflor