Moss gutt/interkrets med enda en sterk seier

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Gutt Interkrets.7.seriekamp.

Moss gutt/interkrets – Vålerenga gutt/interkrets
3-1 (2-1)

Sted:Løkenfeltet, Melløs
Dato:22.05.2006

Målscorere for Moss:

1-0, Mats Kaxrud
2-0, Aleksander Bakke
3-1, Erik Stanzén

Vi begynner veldig slurvete defensivt, og VIF kommer igjennom mange ganger på sine mange kontringer. Gjestene scorte på sin femte sjanse og gikk opp i ledelse 0-1. Men en meget god MFK-keeper Anders Pedersen holdt oss inne i kampen med fine redninger fra Oslo-lagets mange skuddforsøk, vi kan takke vår siste skanse for at vi gikk til pause med en 2-1 ledelse. Jeg var veldig forbannet i pausen og ga gutta klar beskjed om hva vi måtte gjøre defensivt i 2. omgang.

I 2. omgangen så var det solid laginnsats med tøffe dueller og taklinger, og vi jobber knallhardt sammen og går opp i 3-1 ledelse. Som også ble sluttresultatet i denne kampen, vi klarer å stå imot presset fra agressive VIF-spillere og beholder alle tre poengene igjen på Melløs.

PS!

Vår egen Mats Kaxrud (forsvarspiller) har vært stor i kjeften i hele vinter og vår, og veddet på at hvis han scorer mål i serien så skulle han barbere seg på hodet. Han scorte 1-0 målet i denne kampen, så jeg forventer at han møter nybarbert på hodet i morgen (onsdag) når han ankommer treningen, forteller trener Håkon Johansen til mossfk.no

Neste kamp:

KFUM gutt/interkrets – Moss gutt/interkrets

Sted: Oslo
30.05.2006