Moss Fotballklubb Kickoff 2005.

KICKOFF 2005:
STED:Tivoli Amfi Moss.
DATO:07.04.2005.
FREMMØTTE:ca.170.

Showet ble åpnet av en tydelig stolt og spent markedssjef i MFK Geir Syvertsen, han ønsket samtlige velkommen til kickoff 2005 og la til at dette skal bli en årlig tradisjon i regi av MFK.

Kveldens konferansier Ole Jacob Lindberg startet med å fortelle at ballen luktet reker, den kom faktisk rett i fra treningen som fant sted 2,5 time tidligere denne ettermiddagen.

Kanskje denne rekelukten er et av Knut Tørums nye måter for å få gutta til å løpe etter ballen he he,
kom det fra en vittig konferansier som spøkte og lo.
En meget positiv og ikke minst en stadig like morsom og fleipende Lindberg som kom med den ene kommentaren etter den andre, som løsnet lett på latter musklene i salen blant de fremmøtte.

Styret i Moss FK ble presentert med styreleder Hans Jørn Rønningen i spissen, han la også til at han var smigret over å bli spurt om å overta som leder i klubben, siden han er vask ekte Rygge gutt men la fort til at han nå er blitt medlem i MFK.

Tidligere MFK helter/spillere ble også presentert denne kvelden, dvs fra både 1983 cupmestere og fra 1987 seriemestere.Disse var tilstede:
Ole Johnny Henriksen, Jan Rafn, Rune Gjestrumsbakken
,Nils Espen Eriksen og selvfølgelig Geir Henæs som forøvrig scoret vanvittige 37 mål i 1987 for MFK.

Det ble også vist frem nye kampdrakter,shortser og strømper pluss de nye overtrekksdressene av spillere og støtteapparat til stor begeistring og klapping ifra publikum på Tivoli Amfi.

Det er noen veldig flotte drakter som skal pryde MFK spillere denne sesongen, med hovedsponsor og andre drakt sponsorer som kommer tydelig frem på sine rette plasser.(Legg merke til Adecco logoen på høyre arm)som er et bevis på at 1 divisjon er blitt til Adecco ligaen 2005.

Hovedtrener Knut Tørum ble intervjuet av Konferansier Ole Jacob Lindberg, han fortalte litt om visjoner og mål med 2005 sesongen.Tørum la også til at han er oppvokst kun et steinkast ifra Brann Stadion i vestlandsbyen Bergen, og har vært boende på Østlandet i 10 år allerede med sin familie.

Styremedlem Morten Westheim rundet 60 år denne uken og ble overrakt en flott blomsterbukett fra en representant ifra Kråkevingen.
MossFK.no gratulerer med vel overstått 60 års dag til vår kjære Morten Westheim.

Tekst/Foto:Alvin Holm.
Webjournalist-MossFK.no.