Moss Fotballklubb arrangerer KICK OFF!

KICK OFF!

På dette arrangementet vil man bl.a. få en presentasjon av årets lag og spillere, man får se årets drakt, det blir avslørt hva som blir fotballklubbens nye slagord og blir i det hele tatt en morsom fotballfest for alle med MFK som det gjennomgående temaet!

Rosinen i den etterhvert berømte pølsen dette året blir et besøk av standup-komiker Jon Schau.
Jon Schau, som nettopp ble kåret til landets morsomste komiker, rett foran nesen på bl.a. Anne Kat Hærland og Zahid Ali, blir å se to ganger i Moss i den nærmeste fremtid. Først kommer han til Parkteatret med sin ærlige og kritikerroste forestilling «På Bar Bakke» fredag den 30. mars, for deretter komme tilbake for å kaste glans på Moss Fotballklubbs kick off torsdag den 5. april (skjærtorsdag).

Jon Schau er en lidenskaplig fotballsupporter og i den forbindelse er det stor stas at han har sagt seg villig til å være med på «sesongkickoff’et» til Moss Fotballklubb.

Det som er litt spesielt med denne opptredenen er at Jon Schau har inngått en avtale med Moss Fotballklubb om å opptre med opprykksbonus!

Det vil si at dersom Moss Fotballklubb ikke rykker opp denne sesongen, så vil ikke Schau motta noe honorar, mens dersom MFK-sesongen blir kronet med opprykk, så vil Schau motta et honorar, siden hans lag, Vålerenga, da vil bli en konkurrent av Moss Fotballklubb. På denne måten stiller Jon Schau seg sympatisk ved siden av Moss Fotballklubbs utfordringer og forhåpentligvis vil begge parter bli strålende fornøyd ved sesongslutt. Så da har vel landets første toppidrettskomiker sett sitt lys?

Det er gratis inngang på dette arrangementet.


Så sett av torsdag 5. april fra kl. 19.00 til en heidundrende MFK-fest på Moss Hotel, og da det er en lang fredag dagen etter, så kan man sove ut lenge!