Moss FK TV: – Ble helt glad i hjertet

Den tidligere Moss- og Chelseaspilleren var storfornøyd etter å ha holdt foredrag for over 100 mennesker fra ulike klubber i Moss og omegn, på Den Store Trenerdagen, arrangert av Moss FK og Samarbeidsutvalget. Johnsen, som nå er G16-landslagstrener, sa bl.a. at det ikke er noen tvil om at klubbene i Moss kan samarbeide godt.
Arrangementet ble holdt på Vingparken konferansesenter. Vi ønsker også å takke Dyre Gård som bidro med Eplemost til foredragsholderne.


Det ble en vellykket kveld på Vingparken. Over 100 trenere og ledere i Mossefotballen var samlet, og de ble både utfordret og inspirert. Sigmund Apold-Aasen holdt et meget interessant innlegg om barnefotballen. Morten Nilsen snakket om coaching og det mentale til trenere i ungdomsfotballen. Vålerengas Gard Holme gav et innblikk i hvordan de jobber med utvikling. Og sist, men ikke minst, snakket en energisk og blid Erland Johnsen om forskjellene mellom norske spillere og det man møter internasjonalt, samt noen tanker om hvordan vi kan trene for å minke de forskjellene.

Se hva Vålerengas Gard Holm mente om arrangementet: