Moss FK – Sandnes Ulf

ADECCOLIGAEN 2010
1. serierunde

Moss FK – Sandnes Ulf

Sted: Melløs stadion
Tid: 05.04.2010 kl. 18.00

Nytt år – nye muligheter!


Etter en mildt sagt begivenhetsrik vinter så har vi lyst til å gjøre Alf Prøysens ord til våre egne;


Du ska få en dag i mårå, som rein og ubrukt står med blanke ark og fargestifter tel, og da kan du rette oppatt alle feil i frå i går og da får du det så godt i mårå kveld.


Endelig kan vi fokusere på spenningen på banen og denne sesongen kommer garantert til å bli like uforutsigbar som tidligere, så det er med stor spenning vi møter opp på Melløs Stadion 2. påskedag for å måle krefter mot de nyopprykkede fra Sandnes Ulf. MKKs hovedtrener, Per Morten Haugen, har signalisert en formasjonsendring i år – nå skal kællane storme fremover i en 5-3-2-formasjon, med tre midtstoppere, to offensive vingbacker som skal fore våre superspisser, Kvalheim og Ringberg, med presise innlegg. Dette har medført at Moss FK har hentet inn den gamle kjenningen, Tom Reidar Haraldsen (midtstopper) og den skotske midtbanekrigeren Kevin Nicol, rett før overgangsvinduet stengte. Dette vil forhåpentligvis skape større konkurranse i førsteelleveren og bedre balanse i laget. Samtidig florerer det fortsatt med masse ungdommelig talent i spillergruppen, kan vi håpe at minst en av disse får sitt endelige gjennombrudd i år?


Moss Fotballklubb er for øyeblikket «Under Construction» – det er nå vi skal bygge klubben opp igjen – fra et sunt utgangspunkt og forhåpentligvis med din, byens og distriktets hjelp.
Klubben er stadig under utvikling og vi ser et stort potensiale, både på den sportslige siden og på den økonomiske siden og dette er en dynamisk prosess. Dette er ikke utfordringer som løses over natten, men gjennom målrettet arbeid over tid. Men vi legger nå stein for stein for å på nytt skape et nytt storlag i Moss!


Årets sesong kommer til å bestå av mange godbiter. Ikke minst gleder vi oss stort til lokaloppgjørene mot Fredrikstad FK, Sarpsborg 08 og Follo, men vi skal også spille mot fargerike lag som bl.a. Lyn, Sogndal og Bodø/Glimt. Og man skal aldri undervurdere de ni andre lagene vi skal møte heller. Så denne sesongen vil opplevelsene stå i kø – forhåpentligvis gode opplevelser!


Siste nytt om kampen og Moss FK finner du alltid her på www.mossfk.no

Har du forresten husket å kjøpe sesongkort? Kjøp av sesongkort er faktisk eneste måten å være sikret billett til hjemmekampene mot f.eks. FFK og Sarpsborg 08.
Bestilling av sesongkort gjør du her: http://www.mossfk.no/kat/000118.asp
Henting av bestilte sesongkortkort kan gjøres på klubbhuset før kampen på mandag – husk å ta med kvittering ved forhåndsbetaling.


Vi oppfordrer også alle til å bli medlem i Moss FK, slik at du kan dra nytte av alle medlemsfordelene vi har samlet opp.
Innmeldingsskjema og en oversikt over alle fordelene finner du her: http://www.mossfk.no/kat/000042.asp


Vi håper også at like mange i år som i fjor ønsker å støtte klubben i sitt hjerte ved å la sin grasrotandel tilfalle Moss Fotballklubb. Les mer om hvordan du kan støtte Moss FK gjennom grasrotandelen her: http://www.mossfk.no/sak/004301.asp


Avslutningsvis har vi lyst til å minne om Kråkevingens åpne møte med Per Morten Haugen og Markus Ringberg før kampen på mandag.
Sted: Øre Villa Kro, kl 15.30.
Her er intet spørsmål for lite og intet spørsmål for stort!


Vi sees på Melløs!
Med vennlig hilsen,


Rune Viken