Moss FK røk ut av cupen e.e.o

1. Omgang
Kampen er i gang, Knut Hovel Heiaas blir felt. Moss får frispark, Tor Erik Moen skyter rett over mål. Etter 5 min så slår Magnus Powell et innlegg, som Michael Mifsud skyter i mål 1-0 til LSK. Samme spiller Mifsud kommer alene mot keeper Per M Kristiansen, men skyter rett over tverrligger. LSK presser Moss godt tilbake på banen, men etter et kvarter ut i 1 omg så begynner Moss å komme mere inn i kampspillet.

Tommy Edvardsen blir lagt i bakken, og Moss får frispark som Joachim Walltin skyter rett over mål. Men vertene er stadig frempå med sjanser, Arild Sundgot skyter ballen hardt mot mål, men en våken Per Morten redder mesterlig. Rett før pause så får Moss frispark, skyter ifra ca 17 m og rett i muren dessverre.

Pause

2. Omgang

Kun 5 min ut i 2. omgang snapper Anders Juliussen ballen til seg, spurter mot mål og legger inn i feltet, men LSK-keeper Raitmaier er først på ballen.
Kun 4 min senere så får LSK frispark, blir tatt av Christoffer Andersson fra ca 40 m og rett i mål. Det står 2-0 til vertene, nå trodde hjemme publikum på seier til kanarifuglene. Men Moss foretar et bytte, ut går Jon André Fredriksen / inn kommer Steffen Nystrøm.

7 min senere så blir Tor Erik Moen felt av LSK-keeper Claus Raitmaier inne i feltet, og Moss får straffespark. Merkelig situasjon, da dette var klart RØDT KORT, men keeperen slapp unna kort. Christian Michelsen setter straffen kaldt og rolig i mål, 2-1 til Moss.

Men så fikk Moss frispark som ble slått til corner, en stor klynge med spillere foran mål. Men etter mye klabb og babb så får Joachim Walltin ballen i mål, hvor LSK ikke klarer å få ballen ut av feltet.
Det står plutselig 2-2, og Moss øyner håp om forsatt spill i cupen.

Etter 77 min så gjør Moss et bytte til, noe som skulle vise seg å bli svært viktig for Moss. Ut går Tommy Edvardsen / inn kommer Steffen Lilleng, etter første berøring med ballen så setter samme mann- Lilleng ballen i mål etter et flott angrep av Moss.
Helt utrolig for en snuoperasjon av Moss, nå leder vi 3-2 over LSK på bortebane FANTASTISK!!

Men gleden skulle ikke leve lenge for Moss, kun 2 min før slutt (ordinær tid), så skyter Magnus Myklebust ballen i stanga, som spretter tilbake i ryggen på Per Morten Kristiansen og
dessverre inn i mål. Nå står det plutselig 3-3, her hadde LSK griseflaks så det holder.Men men, fotball er urettferdig sport dessverre.

Ekstra omganger må til for å avgjøre 3.runde:


1.Ekstra omgang (15 min)

Mosse-spillerne virker slitne men øyner forsatt håp, men LSK får frispark. Christoffer Andersson skyter og ballen går til høyre for Per Morten Kristiansen og rett i mål. Vertene leder nå 4-3 over Moss, LSK presser godt i mot nå.

2. Ekstra omgang (15 min)
LSK får nok et frispark ifra 16 meteren, men Per Morten Kristiansen er på rett plass og redder den. Men så etter en kjempepasning ifra Magnus Powell, så får Magnus Myklebust skutt ballen i mål nok en gang, 5-3 til Lillestrøm som også ble slutt resultatet.

Dette var en fantastisk 2 omg og snuoperasjon av Moss, å snu fra og ligge under 2-0 til 2-3 på kun 10 minutter. All honnør til de gul/sorte for dette, nå har vi bevist en gang for alle at vi kan mot antatt bedre lag… Men Moss har noe på gang, noe som gleder mitt MFK hjerte stort!!


Tekst:Alvin Holm.
Webjournalist.
MossFK.no