Moss FK Jr. tapte 6-1 for Lisleby

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Østfoldhallen søndag 5.2.2006
Lisleby – Moss FK Jr. 6-1 (5-1)
M: Martin Reier

Moss FK stilte med mange unge og lovende spillere i Østfoldhallen. Flere spillere viste at de var både kvikke og tekniske, men gjerne litt for lette mot mer robuste og eldre spillere fra Lisleby. 1. omgangen ble «litt katastrofal» for ungguttene fra Moss, som måtte gå til pause med 1-5 i sekken.

I annen omgang maktet spillerne fra MFK å demme bedre opp for angrepene fra Lisleby, men greide sjelden å skape noe foran motstanderens mål. Forsvaret til mossingene kunne nok vært bedre organisert, og fireren bak «ga bort» flere av målene ved slurv og mangel på bestemt opptreden. Det setter vi på kontoen for manglende rutine.

Et pluss var det at trener Joakim Mensen fikk spillerne sine til å tette bedre igjen bak i annen omgang, og ellers at spillerne sto på til siste slutt.

Martin Reier scorte et vakkert trøstemål med høyrefoten etter svak avklaring i Lisleby-forsvaret. Vi synes flere var gode på Moss, men både venstrekanten og høyrekanten skapte trøbbel for Lisleby. Mensen så kampen som en grei gjennomkjøring for sine gutter.