Moss FK II – Ås 2-3 (0-2)

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Moss slet peiodevis mot raske, tekniske spisser fra Ås, men Moss viste at de kunne komme på høyde med bortelaget når ballen ble trillet kjapt mellom spillerne.

Ås fikk sin første scoring i den beste mosseperioden midtveis i første omgang, og lufta gikk litt ut av ungguttene fra Moss. Ås puttet nok et mål like før pause, noe som virket litt i overkant etter spill og sjanser.

Annen omgang startet fryktelig for Moss, med en rekke feilpasninger og gale valg i bakre rekker. 0-3 var et faktum. Derfra og inn tok rekruttene seg kraftig sammen, og skapte flere store sjanser. Hans Erik Wæhler ble lekkert spilt gjennom av Steffen Lilleng kort etter 0-3, og kunne lett sette ballen bak Ås sin keeper. Ikke lenge etter lå ball nr. 2 bak Ås-keeperen som tabbet seg ut ved å klarere rett i beina på Truls Steinsvik. Dessverre for rekruttene holdt 2-3 seg ut kampen til tross for fete sjanser til å utligne. Dermed er Moss i ferd med å hektes av toppstriden.

Det var ujevne prestasjoner i mosselaget under flomlyset i kveld. Best syntes vi Steffen Lilleng var, med intens jobbing og gode pasninger.