Mikkel slutter i Moss FK

Av Eystein Simonsen

Moss FK ønsker ikke å legge hinder i veien for dette, opplyser daglig leder Ole J. Henæs, men sier kapteinen var med i planene Moss har for spill i Tippeligaen.

– Mikkel skal spille for moderklubben Kristiansund BK i tillegg til sin sivile jobb, forteller Henæs til mossfk.no. Han kan fortelle at Moss FK får en viss kompensasjon for Mikkel, avhengig av om Michelsen lykkes. Kristiansund BK spiller i 2. divisjon.

– Christian Michelsen har vært ankeret på midtbanen til Moss en årrekke, men hadde nok sin beste sesong i 2005. Etter en nedtur i fjor, med skader og lite flyt, har Mikkel igjen kommet tilbake som en viktig spiller for Moss, sier trener Geir Bakke.

Både trener og daglig leder forstår Michelsens valg:
– Han har en alder som gjør det naturlig å trappe ned, samtidig som man skal tenke på framtida. Jeg mister en profesjonell og lojal spiller som har betydd mye for trenerteamet som den forlengede armen fra spillergruppa. Han har bidratt sterkt til den gode treningskulturen jeg opplever vi har i dag, skryter Bakke videre, og sier Mikkel alltid har satt laget foran egne ønsker.


-Er du bekymret for hullet etter en så sentral spiller foran en ny ”opprykkssesong”?

– Vi kan ikke konstruere en bekymring rundt dette, men det er klart jeg ville hatt han med videre. Nå må andre fylle plassen, og det gir jo muligheter for andre spillere, sier Bakke og peker på spillere som Lars Øvrebø og talentet Morten Bruun Jacobsen.

I Kristiansund ”koker” det etter at nyheten er i ferd med å spre seg som ild i tørt gress. Klubben har som mål å rykke opp til 1. divisjon og har dermed fått en solid forsterkning til å lykkes med akkurat det.

Mikkel er forøvrig mossespiller ut desember 2007.

Vi kommer tilbake med mer om og fra Christian Michelsen så fort vi får tak i ham. For øyeblikket er han fullt opptatt med å forberede seg til pressekonferansen i regi av Kristiansund som starter klokka 16.00.