Michael Røn: – Håper å overbevise MFK-trenerne

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
FAKTA

Michael Røn

Alder: 22
Født: 25.07.1984
Posisjon: Midtbane
Vekt: 72
Høyde: 179
Tidligere klubber:
– AGF (Danmark)
– Borg
– FFK

Er du for tiden klubbløs siden du er på prøvespill i Moss FK?
Ja, jeg er det, ble løst fra kontrakten med FFK for kort tid siden. Jeg var også interessert i å prøve noe nytt for å få mere spilletid. Jeg har jo ambisjoner som de fleste andre fotballspillere har. Etter å ha vært i FFK i 4 år så følte jeg også selv for et miljøskifte, og det satser jeg alt på i disse dager.

Hvordan vil du beskrive deg selv som fotballspiller?
Jeg er en løpsterk spiller som også kan være målfarlig, samtidig med at jeg kan være en god tilrettelegger med tanke på assist forut for scoringer, som også kan bidra med å utnytte målsjansene foran motstanders mål, forteller Røn videre.

Du er vel veldig motivert for å bli MFK-spiller, da det kun er fem uker igjen til alvoret braker løs i Adeccoligaen?
Ja det begynner faktisk å haste litt nå med tanke på at det ikke er lenge igjen til sesongstart, så jeg håper jo at jeg klarer å overbevise trenerteamet her bra nok til det. Jeg har de siste ukene også trent med både Bryne og Strømsgodset. Klubben fra Jæren var uaktuelt siden de må slanke ned på spillerstallen sin foran denne sesongen, mens Strømsgodset helst skulle ha en forsvarspiller og ikke en midtbanespiller.

Hva vet du egentlig om MFK, bortsett fra å tape mot oss gang på gang når du var FFK-spiller?
He he, ja det der er merkelig. Det må være et slags psykisk overtak MFK har over FFK, men det er vel noe sånt som fire år siden sist at FFK vant over dere. Jeg har allerede rukket å få et meget godt inntrykk av spillerstallen her, en veldig trivelig gjeng med fotballspillere. Merker også at det er et bra sosialt miljø her blant gutta og ellers i klubben forøvrig, avslutter Michael Røn.