MFKs nye fysioterapeut er på plass

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Fakta:

Morten Bakke

Posisjon: Fysioterapeut

Født: 07.09.1980

Alder: 26

Høyde: 177

Vekt: 66

Tidligere klubber:
– Moss
– Fron (Vinstra)

Morten Bakke er 26 år gammel, han kommer fra Moss. Men har bodd utenbys de seks siste årene pga av jobb som fysioterapeut innen kommune og bedrift. Han er utdannet som fysioterapeut i Danmark, der utdannelsen tok bortimot 3,5 år totalt for å bli det han virkelig ønsket å bli: fysioterapeut.

Hvilken utfordring vil dette bli for deg i forhold til det du er vant til ifra før av?
– Det må være at jeg får jobbe heltid innen fotballmiljøet på et høyt nivå, som er veldig forskjellig fra det jeg er vant til fra før av. Men det å få muligheten til å følge tett a-laget til MFK, er stort for meg siden jeg er en ihuga MFK supporter selv. Jeg har vært på de fleste hjemmekampene når jeg har vært hjemme på besøk hos familien i Moss. Dette er en guttedrøm som har gått i oppfyllelse, hvis det kan kalles det.

Morten Bakke har seks mnd prøveperiode som fysioterapeut i Moss Fotballklubb. Han er da den siste brikken i Geir Bakke sitt støtteapparat rundt a-laget for 2007 sesongen. Fra før av er Joacim Mensen blitt den nye toppspillerutvikleren og ny materialforvalter er som tidligere skrevet her på mossfk.no mossingen Christer Nilsen (19).

Vi ønsker Morten Bakke velkommen til Moss Fotballklubb!