MFKs juniorer fortsatt poengløse

Av Andreas Kalgraff, mossfk.no

Kampen bar preg av at det fortsatt er veldig tidlig i sesongen. Selv om 1.omgangen var et langt gjesp, var det Moss som førte kampen og hadde det
meste av spillet, men kom ikke til alt for mange sjanser.

Det var Fredrikstad som kom til kampens første sjanse ca 35 minutter ut i den første omgangen. Bare en fantastisk redning av en god Jørgen Kjærnes, hindret en ufortjent ledelse.
Noen minutter senere fosset Moss nedover venstre siden og fikk lagt inn foran mål der en Mossespiller sto upresset på fem meter og headet hardt ned i bakken foran keepen til Fredrikstad, som dessverre rakk ned og reddet mesterlig.

Den andre omgangen startet som den første sluttet. Det skjedde ingenting før Fredrikstad gjorde et meget smart bytte, samtidig som Moss fikk en skade i forsvaret.
Det var en sjansefattig annen omgang. Etter omtrent halvspilt omgang hadde Fredrikstad en halvsjanse. Et frispark fra 30 meter midt på banen gikk imidlertid rett på Jørgen Kjærnes.

I det 83. minuttet fikk Fredrikstad en corner Moss ikke klarte å klarere, og Fredrikstad utnyttet feilen maksimalt. 1-0.

Mossegutta hadde løpt og ofret seg hele kampen og var tydelig slitne, og med baklengsmålet virket det som om den siste gnisten gikk ut av laget.
Dårlig press på ballfører helt inne på 16 meteren i det 87. minutter betydde at sluttresultatet ble 0-2.

Etter kampen var trener Joakim Mensen fortsatt optimistisk med tanke på resten av sesongen.
«Gutta jobber og jobber. Snart får vi uttelling for strevet, og da kommer vi til å vinne mye».
Joakim mener begge baklengsmålene kom etter dårlig forsvarsspill, men er enig med mosffk.no i at Martin Reier ikke bare var Moss´ beste, men banens beste i dette oppgjøret.