MFKs G14 til topps i Skara Cup


Fra venstre oppe: Sverre Vanvik (lagleder), Arild Roer (lagleder), Shahin Suleiman, Elias Von Düring, Sebastian Andresen, Ruben Larsen, Sondre Stafne, Alexander Bredal Kvivesen, Victor Melbye, Eivind Lindkjenn, Robert Larsen (trener).
Fra venstre nede: Herman Roer, Jacob Bauer, Ivar Eftedal, Aleksander Reinnel, Herman Funderud, Jonas Ulsrud Vanvik, Oskar Trandem Holtan, Henrik Bugten Hauge.
(Markus Welinder, trener Ronny Jensen og trener Erik Holtan var ikke med til Skara Cup.)

MFKs G14-årslag er et av flere MFK-lag som har vært på Skara Cup i helgen. Her har det blitt spilt mye bra fotball, og det har vært en flott cup både sportslig og sosialt. De innledende kampene ble spilt på fredag, lørdag hadde vi en flott dag på Skara Sommarland, deretter var det sluttspill på søndag.

Laget hadde en meget solid start i gruppespillet med seier over Hafslund IF 2-0. Moss styrte spillet gjennom hele kampen, hele laget spilte med stor innsats og hadde et veldig godt spill. Hafslund IF hadde så å si ingen farlige sjanser. De to siste innledende kampene ble spilt mot Lindsdals IF og Kolsva IF, hvor Moss vant 7-0 og 5-0.
Etter tre solide seiere i gruppespillet ble Moss puljevinnere og gikk til A-sluttspillet med målforskjell 14-0.

Moss møtte Trollhättan IF i ¼-finalen. MFK fikk også her en knallstart. Etter 5 minutter headet Shahin Suleiman rett i venstre kryss etter innlegg fra Herman Roer. Videre spilles det også her med stor innsats og godt spill fra hele laget. Moss vinner 4-0.
G14 er virkelig i siget på Skara Cup. I semifinalen spilte de mot Svedala IF, og spilte en fantastisk kamp. MFK hadde god kontroll og styrte det meste av spillet, de vant til slutt 7-1.

I finalen ventet Karlskrona IF. Moss fortsetter det gode spillet, det er helt tydelig at MFKs G14 har bestemt seg for å vinne. Vi har en del sjanser som ikke vil inn, men så løsner det, og vi går til pause med 1-0. Videre scorer Moss to mål til og vinner finalen 3-0, og blir dermed cupvinnere!


Ivrige trenere og lagleder – første mål i 1/4-finalen


For en supportergjeng! De fleste fikk med seg at vi kom fra Moss FK. Det var en livlig og engasjert gjeng som sørget for liv og røre på «mossetribunen».


En gjeng med flotte og flinke MFK-gutter. Flotterepresentanter for MFK!