MFK tok sin tredje strake seier

MFK tok sin tredje strake seier

(Moss FK-Sola 2-0) Etter å ha vunnet borte mot Egersund og slått Lyn ut av cupen, vartet Moss Fotballklubb opp med en ny seier søndag ettermiddag.

Etter bare fem minutter sørget Alagie Sanyang for jubel blant hjemmefansen. Han fikk rom til å skyte innenfor sekstenmeteren og fant nettmaskene. Halvveis i 1. omgang sørget han for å doble ledelsen på en corner. Sanyang headet ballen elegant i mål og ga Moss et godt utgangspunkt for resten av matchen. Hjemmelaget sto godt opp ut omgangen og kontrollerte store deler av spillet. De gikk til pause med fortjent ledelse.

Etter hvilen var det tydelig å se at Sola jaktet en tidlig redusering. De presset Moss høyt og var farlig nære scoring ved et par anledninger. Men det ville seg ikke. Også MFK forsøkte seg ved et par anledninger, men det ble ingen flere scoringer på Melløs. Laget holdt nullen og vant fortjent.

– Vi åpnet kampen godt og kontrollerte det meste, sett bort fra noen perioder i 2. omgang. De forsøkte seg på mange lange baller og skudd fra distanse, men det taklet vi rimelig bra. Vi holdt nullen, noe som er viktig, sa hovedtrener Marijo Jovic etter kampen.

God trend

Jovic er naturligvis storfornøyd med det som har blitt levert den siste tiden. A-lagsherrene er absolutt inne i en god periode. I løpet av fire serierunder i 2. divisjon, har laget vunnet tre av dem og står med ni poeng.

– Spillerne kommer på trening med god energi hver dag og ønsker å bli bedre sammen. Selv om vi vant, så jeg at gutta i garderoben følte at de kan gjøre det enda bedre. Vi går fremover sammen og vi må nyte øyeblikket sammen, avrundet han.

Se tabellen her.

To scoringer

En som mildt sagt smilte bredt etter kampslutt var Alagie Sanyang. Han scoret mot Lyn i cupen tidligere i uken, men søndagens to mål var hans første for Moss Fotballklubb i seriesammenheng.

– Det var moro. Vi hadde godfølelsen fra kampen mot Lyn. Nå er det en veldig bra stemning i gruppen, sa Sanyang og avsluttet:

– Vi kan bedre enn det vi viste i dag, så får vi ta det som det kommer fremover. Må ta kamp for kamp.

Kampfakta
Moss FK        2
Sola               0

Pause: 2-0
Seriekamp, 2. divisjon (PostNord-ligaen)
Melløs stadion

Dommer:
Sulman Hussain, Manglerud Star
Gult kort:
Alagie Sanyang, Moss FK
Mathias Madsen, Sola
Kristian Novak, Sola

Mål:
1-0 Alagie Sanyang (5)
2-0 Alagie Sanyang (23)

Moss FKs lag:
Andreas Wasenius, Andreas Elvestad (Stian Andersen i 34 min.), Durim Muqkurtaj, Rene Elshaug, Ola Lønn Jenssen, Remi Svindland, Shadi Ali, Christoffer Skårn (Garib Gerkondani i 1 min.), Thomas Klaussen, Alagie Sanyang og Tim Reinback (Mikkel Aarstrand i 45 min.)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design