MFK Smågutt: Uavgjort mot Rygge

Tekst: Andreas Kalgraff (andreas@mossfk.no)

Rygge kom best i gang , med en del fine kombinasjoner og et bra duellspill kjempet de Moss ut av stilen de første minuttene. Det var en del frem og tilbake med muligheter til begge lagene, men det var gjestene som var mest giftige foran mål. Rygge tok også ledelsen omtrent halvveis ut i omgangen ved en kontring på høyresiden som førte til et innlegg der en Ryggespiller sto alene og fikk pirket inn ledelsen.

Det tok ikke mange minuttene før det var likt igjen, etter bare noen minutter fyrer Simen Stark av fra omtrent 22 meter og rett i målet.

Rygge skulle allikevel gå til pause med en ledelse. Rygge kom på nok en kontring, og alene med keeperen ble spissen felt. Keeper Teodor Olveberg var heldig som kun fikk det gule kortet. Teodor reddet straffen mesterlig, men forsvaret sto bare og så på at Rygge fikk inn returen.

Den andre omgangen var akkurat som den første preget av kontringer til begge lag, men det viste seg tidlig at det var Moss som var best trent og hadde ballen mest uten å komme til de store sjansene, men det var rettferdig at utligningen ved Tore Nguen kom.

Kampen ebbet ut i 2-2 i en veldig underholdende småguttekamp.

Moss spilte med følgende spillere:
Teodor Olveberg
Marius Aamodt
Tim Reinbakk
Mustafa Øzdemir
Jan Hansen
Simen Stark
Andreas Eikanger
Alexander Johansen
Fredrik Stålbø
Jonathan Bjønnes
Steffen Jensen
Niklas Eriksen
Christian Gulestø
Tore Nguen