MFK satser på muskler i morgen

– Du får endelig sjansen fra start i serien etter å ha prestert godt i rekrutt-kampen sist mandag og på denne ukens treninger. Hva betyr det for deg?

– Jeg er glad for at jeg nå har fått vist meg frem på en positiv måte i kamp og på treninger. Jeg føler jeg er i form til å kjempe om en fast plass i startelleveren fremover. Nå skal jeg gjøre alt for å gjøre meg fortjent til tilliten som Bakke og trenerteamet har gitt meg, lover Daniel, og ønsker å kapre tre poeng:
– Skal vi gå seirende av banen i morgen så må alle spille bedre som lag og være «på nett» samtidig i nitti minutter og ha et mål for øye: Å vinne kampen!

– Hva mener du selv er dine beste egenskaper?


– Jeg er en spiller som er sterk i duellene defensivt og som liker å bruke krefter i luftrommet for å gjøre det ekstra vanskelig for motstanderen. Derfor passer jeg godt inn i samspillet med Fabien Vidalon. For at vi skal slå Sandefjord må vi først og fremst skape flere sjanser enn det de gjør, og selvfølgelig score mål. Men å holde nullen bakover er også viktig. Det holder å vinne 1-0, poengterer Daniel.

                       
                              Slike gledescener vil vi gjerne se mange av i morgen!