– MFK rykker opp

Ett av MFKs to tap denne sesongen var vårens forsmedelige tap mot Sarpsborg 08 2. MFK tok en liten prat med S08 2-trener, mossingen Erik Holtan, før seriekampen på Melløs mandag.

Hva er status med Sarpsborg 08 og Sarpsborg 08 2 spesielt som klubb pr. august 2017?
– Status. A-laget har 2. plass i serien og kvartfinale i cupen. For Sarpsborg 08 2 har det vært en vanskelig tid da enkelte spillere har valgt andre klubber i sommer. Målsettinga på A-laget er at vi bør være i toppen av tabellen og komme til cupfinale. Sarpsborg 08 er en forholdsvis ung klubb og er i utvikling hele tiden. Med tanke på å utvikle egne spillere så er vi kommet et godt stykke på vei. Dette er et krevende arbeid som vi i klubben håper og tror vil bli enda bedre i tiden som kommer.

Hvilke forventninger har du på vegne av Sarpsborg 08 2 til årets sesong?
– Årets sesong for rekruttlaget startet veldig bra, men ettersom vi kun har lov til å bruke maksimalt tre spillere over 23 år, så vil resultatene være avhengig av kampprogrammet til A-laget. Med tanke på stallen stallen kan vi maksimalt ha med seks spillere på rekruttlaget. Tre over 23 og vi har kun tre under 23 som kan være aktuelle. Det gir oss noen muligheter til å gi de beste juniorspillerne meget god matching i 3. divisjon.

Hvilke ambisjoner/mål har Sarpsborg 08 2 i et lengre perspektiv?
– I et lengre perspektiv så ønsker Sarpsborg 08 2 å komme opp en divisjon, slik at de nest beste får et enda bedre kamptilbud.

Hvor mange Sarpsborg 08 2-supportere er det lov til å håpe på følger laget til Melløs?
– Håper det kommer noen supportere på mandag, men det vil nok ikke være veldig mange.

Det er vanskelig å spå, spesielt om fremtiden, men hvilke lag ser du for deg være topp tre ved sesongslutt i vår divisjon?
– Moss FK rykker opp. Oppsal og Ørn Horten på de nærmeste plassene er mitt tips.

Moss FK ønsker Sarpsborg 08 2 og trener Erik Holtan velkommen til Melløs!