MFK lanserer egen app

MFK lanserer egen app

Moss FK har i disse dager lansert en egen app, hvor en fotballinteressert mossing har alt som trengs på ett sted. Her kan du kjøpe billetter og sesongkort, streame kampene live, motta pushvarsler fra klubben og flere andre funksjoner.

Det er flere fotball- og håndballklubber som bruker denne appen i dag. Blant annet FFK, Elverum Håndball og Kvik Halden.

Vi er svært fornøyde med å få denne appen på plass. Den er brukervennlig, så dette er absolutt noe alle bør laste ned og bruke. Dette er fremtiden, sier markedsansvarlig Heidi Stensvoll.

Nå vil sesongkortet og kampbilletter være kun et par sveip og trykk unna, og det samme gjelder informasjon om for eksempel lagoppstilling og kampprogram. Appen blir også en mulighet for oss til å synliggjøre alle de lokale bedriftene som er med på å sikre vår satsing i Postnordligaen i 2020, forteller styreleder Klaus Hagerupsen Hansen.

Appen er gratis og du laster den ned der man laster ned apper, avhenging av hvilken telefon du har. Hvis du trenger hjelp til laste den ned er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi til med det.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design