MFK klare for kick-off !

Tekst: Hege Nilsen (hege@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm(alvin@mossfk.no)


Dag Solheim kom rett fra Torino for å være konferansier på MFKs kick-off. Kvelden var delt i to omganger, begge med underholdning fra Torgeir Hansen og Lars Blokhus.

Før pausen ble trener Geir Bakke intervjuet av Dag Solheim, og han snakket om sine forventninger foran en ny sesong.
-Nå skal det bli godt å komme i gang, for det har vært en tøff vinter og vi har trent knallhardt. Overskuddet bobler, og vi gleder oss veldig.

Bakke fortalte foran ca 150 oppmøtte at han ble rørt da Moss ville ha ham som trener. Han vil videreføre det Tørum begynte på i fjor, og jobbe videre på det laget fikk til i fjor. Da Dag Solheim spurte om det var stor forskjell på Bakkes forrige lag, Vålerenga og Moss, kunne han fortelle at forskjellen absolutt ikke var stor. Eneste forskjellen måtte være at i Moss er det et mindre format, med tanke på tilskuere o.l. Han understreket at
mens Klanen er kvantitet, går det i Kråkevingen på kvalitet.
-Dere er mer høylytte, poengterte han, og så på «Hjælmen».

Årets målsetting er den samme som i fjor.
-Vi skal kjempe i toppen, for jeg ser ingen grunn til ikke å være der. Vi har alle spillerne på heltid og fått en fysioterapaut på heltid. Lunsjen på Melløs hver dag er med på å skape et godt samhold i laget, sa MFKs hovedtrener.

Før pause dro Torgeir Hansen og Lars Blokhus i gang den nye MFK-låta for 2006, «I Hundre», og både spillere og publikum var meget fornøyde. De sang også slageren «Hei, Mossegutter» med god hjelp av publikum og Kråkevingen.


Etter pausen kom spillerne på scenen i alfabetisk rekkefølge.
-Stallen ser lovende ut, sa kaptein Christian Michelsen da han snakket med Dag Solheim.
Han kunne fortelle på vegne av laget at de gledet seg veldig til å komme i gang med serien.
-Vi er klare nå. Det har begynt å krible. Bussturen til Gjemselund blir spennende, og vi vil nok oppleve mer tenning enn spenning.

-Har kapteinen noen tips mot kampen mot KIL på søndag? » Mikkel» trengte ikke engang å tenke før han svarte: Tre poeng!