MFK Inter Revisjon Cup 2008 er i gang for fullt!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Det er så stor pågang med interesserte lag, at vi måtte takke nei til en del av dem.

STOR DUGNADSÅND
Tradisjonen tro er dette turneringen hele Moss Fotballklubb er involvert i. Fra styreleder Hans Jørn Rønningen til foreldre og foresatte på de yngste lagene i klubben. Dette er en massemønstring i dugnad for Moss Fotballklubb. Det er en stor delegasjon av frivillige som hjelper oss med gjennomføringen av helgens turnering. Dette er også hovedinntektkilden til yngres i Moss Fotballklubb som igjen kommer alle spillere til gode i form av bra utstyr og bekledning fremover også. Styret i yngres avdeling retter en kjempestor takk til dere alle.

FARTSFYLT AKTIVITET
Alle som er i Mossehallen i helgen vil helt sikkert bli vitne til fartsfylt og teknisk fotball på et imponerende nivå. Spillet på små baner med vant gir en stor utfordring til de yngste spillernes hurtighet og teknikk.

STORT ARRANGEMENT
Det blir hektisk aktivitet i Mossehallen hele helgen med avvikling av 280 kamper. Lagene er fordelt på 6 klasser i lillegutt, smågutt og gutt, og kjenner vi deltagerne rett vil de sørge for god og spennende underholdning fra første spark på ballen fra lørdag morgen til siste spark på ballen søndag kveld. Vi forventer oss som vanlig stor stemning i Mossehallen. Vi håper dere som er her hjelper oss med en god gjennomføring med positive tilrop og heiabrøl fra tribunene.

A-LAGET STILLER OPP
MFKs A-lag med hovedtrener Geir Bakke i spissen møter også opp i Mossehallen på skiftordning med å gjøre diverse oppgaver i denne flotte innendørsturneringen, alt ifra vakter til speaker osv.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig for at foreldre, foresatte, spillere, trenere, og andre som er opptatt av klubben samt styremedlemmer i MFK stiller opp og gjør en skikkelig innsats i fritiden sin vil være med å dra lasset for at årets MFK-CUP skal bli en like bra suksess som den alltid har vært, forteller en imponert og spent leder i yngres, Frode Andresen (bildet) til mossfk.no.

Vi ønsker alle lykke til med årets turnering!

mvh
Styret i Moss Fotballklubb, yngres avdeling.