MFK – et topplag?

Kjell har ikke spilt fotball siden MFK dro til Portugal i mars. Den nedre delen av ryggen har voldt han store problemer, men nå kjennes den bedre ut på lenge og han ser igjen lyst på sesongen. Nå mener han faktisk at Moss har den flyten som kjennetegner et topplag.

– Det går bedre og bedre, synes jeg. Det var en liten nedtur etter fredags-treninga, men jeg synes det er brukbart i dag. Det er bare det siste til full fart, som mangler, forteller svensken, som anslår å være 70-80 prosent frisk.
– Det ble som sagt litt verre etter fredagstreninga, men jeg brukte høyrebeinet litt til å slå pasninger med og slo pasninger på sida av fotballen. Jeg kan jo spille fotball, men ikke mer enn 70-80 prosent og da er det langt igjen. Men jeg føler at det bare er litt igjen, kan han berolige supporterne med.
– Jeg hadde jo planer om å bli med til Portugal, men det er jo over seks uker siden. Jeg ser bare frem mot neste kamp. Det er det eneste jeg kan gjøre.
Spillesugen?
– Veldig! Begynner å bli drittlei dette nå. Men jeg er nå med og trener med gutta igjen.
Det ser jo nesten ikke ut som de trenger deg, siden de nå har fire strake seiere i serien?
– Ja, men Moss FK trenger alle de spillerne de har, gliser han. – Det er veldig fint å være inne i en slik trend vi har nå. Jeg synes kampen på søndag bevitnet om et topplag. Du har den flyten som skal til for å få litt ”lette” mål. Jeg må jo være imponert over den innsatsen gutta har prestert. Nå var det ikke noen kjempekamp i går, men vi scorer fire mål og vinner kampen. Vi har kanskje litt mer flyt i år, enn vi hadde i fjor. Det vitner om mer selvtillit og kanskje vi blir et topplag i år. Eller så nære som mulig.
Og snart er Olofsson klar?
– Ja, det har jeg sagt lenge, så jeg må jo bare stå på det. Får bare ta en dag om gangen. Kanskje jeg er frisk i morra. Det vet en jo aldri.
Og da kan det bli veldig gøy med Moss igjen?
– Veldig gøy for meg, i hvert fall. Det er helt sikkert!